Witam, nie wiem czy trafiłem na dobry temat, jak nie to niech ktoś mnie poprawi.
Poszukuję przełożenia maglownicy dla B3 bez wspomagania, średnicę i ilość obrotów kierownicy od jednego skrajnego położenia do drugiego skrajnego oraz pełna geometria. Dane potrzebne mi są do pracy inżynierskiej więc jakby ktoś był w posiadaniu tych danych lub wiedział gdzie mogę je znaleźć to proszę o pomoc.
Pozdrawiam
[B3] Przełożenie maglownicy i geometria
-
- Forum Audi 80
[B3] Przełożenie maglownicy i geometria
Ostatnio zmieniony 07 lis 2011, 20:47 przez phenomenon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Albo chociaż wie ktoś czy takich informacji mogą udzielić mi w serwisie Audi?
[ Dodano: 2011-11-17, 20:17 ]
PONAWIAM PROŚBĘ: Mógłby ktoś z posiadaczy B3 podać średnicę koła kierowniczego oraz ilość obrotów od jednego skrajnego położenia do drugiego? Z przełożenia maglownicy zrezygnowałem, gdyż nawet w serwisie Audi nie mieli takich informacji, a geometrię udało mi się już ustalić. BARDZO PROSZĘ O W MIARĘ SZYBKĄ ODPOWIEDŹ. POZDRAWIAM.
[ Dodano: 2011-11-17, 20:17 ]
PONAWIAM PROŚBĘ: Mógłby ktoś z posiadaczy B3 podać średnicę koła kierowniczego oraz ilość obrotów od jednego skrajnego położenia do drugiego? Z przełożenia maglownicy zrezygnowałem, gdyż nawet w serwisie Audi nie mieli takich informacji, a geometrię udało mi się już ustalić. BARDZO PROSZĘ O W MIARĘ SZYBKĄ ODPOWIEDŹ. POZDRAWIAM.