Audi S2 LIMO by elmlody - update - str 10 - new calipers
Hamulce KONKRET! Opony wspaniałe, bo mam takie same na obu osiach i jak już wiesz są cichutkie i świetnie się kleją. Ich wada to słaby wygląd przy naciągu (ale Ciebie to nie interesuje na Avusach).
Z czego masz servo do tych zatrzymywaczy? A nie napisałeś co hamuje tylną oś.
Ogólnie to wielkie zmiany <ok>
Z czego masz servo do tych zatrzymywaczy? A nie napisałeś co hamuje tylną oś.
Ogólnie to wielkie zmiany <ok>
Takimi pierdółkami będziemy zajmować się na końcu <ok>Niki20 pisze:Tak żeby już było idealnie to zmień spoiler na compi albo całkiem out
Dzięki :mrgreen:ale przekot!
Seria daje radę, więc nic nie muszę wymieniać... a tył w takcie przygotowań, ale też będzie konkret 8-)Z czego masz servo do tych zatrzymywaczy? A nie napisałeś co hamuje tylną oś.
..bez JAJ, auto jeszcze się nie nadaje :-x ale spokojnie jak będzie taki czas, to sam się zgłoszę jeszcze hoho dalekooooooarchi-85 pisze:elmlody zastanawiam sie czemu cie w zaawansowanych z tym audi nie widzialem
gornik spi chyba jeszcze
Zmiany dosyc poważne, skoro seryjne hamulce nie dawały rady to coś w tym jest. Alufelgi Avus I z S8 w B4 to juz drugie tego typu na naszym forum. Jakie lampy na tył w końcu bedą ? amerykance czy czarne Hella ? do Kronach chyba powinienes sie wyrobić.
Jezeli chodzi o spoilerek to proponuje cos takiego czyli podniesiony oryginał z Competition quattro.
Jezeli chodzi o spoilerek to proponuje cos takiego czyli podniesiony oryginał z Competition quattro.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2011, 15:43 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Zestaw hamulców bardzo efektywny. Widok też imponujący
Nie mnie jednak warto już teraz pomyśleć nad hydrauliką i przewodami. Wcześniej czy później to wszystko się odezwie. :roll:
Felunek też oczywiście słuszny - wszak to oryginał tylko dwa cale wyżej Opona to placek, który dla mnie nie uzyskuje żadnego uzasadnienia, w dodatku będziesz co sezon spawał felgi Co kto lubi Ile poszło dystansu?
P.S. Wyborem Avusów utrudniłeś mi trochę robotę, bo sam chciałem takie założyć, a teraz muszę szukać czegoś innego.
Gratuluję!
Nie mnie jednak warto już teraz pomyśleć nad hydrauliką i przewodami. Wcześniej czy później to wszystko się odezwie. :roll:
Felunek też oczywiście słuszny - wszak to oryginał tylko dwa cale wyżej Opona to placek, który dla mnie nie uzyskuje żadnego uzasadnienia, w dodatku będziesz co sezon spawał felgi Co kto lubi Ile poszło dystansu?
P.S. Wyborem Avusów utrudniłeś mi trochę robotę, bo sam chciałem takie założyć, a teraz muszę szukać czegoś innego.
Gratuluję!
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Zacytuję teraz sam siebie:
Za te hamulce, to wale czołem o podłogę.
Więc jeżeli chodzi o mnie, to już się czuję "zaspokojony" Bo co tam, że maska w innym kolorze i że jakaś listwa/listwy odstają, jak i tak wiem, że tego tak nie zostawisz. Jedynie co mi nie pasi w tym aucie, to to pojedyncze coś pod tylnym zderzakiem.Mając w pamięci dwa poprzednie Twoje auta, to aż się boję, jak ta eSa będzie wyglądać.
Za te hamulce, to wale czołem o podłogę.