[Coupe] Ciekawostka - blenda i zderzak tył
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
[Coupe] Ciekawostka - blenda i zderzak tył
Czy ktoś się orientuje co to za pakiecik jest na tyłku mojej Qpy? Blenda jest jakby ori (są wszelkie mocowania i nie widać "wioski". Podobnie zderzak. Nie widać aby był szpachlowany w miejscu rejestracji - jako, że lakier odszedł z dolnej części zderzaka widzę plastik w pełni zgodny z wzornikiem jaki jest w normalnych Qpe. Chcę się tego pozbyć a nie wiem czy to jakiś rarytas czy jakiś pakiecik niemieckiego tunera.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2011, 23:46 przez bloku, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No właśnie kiedyś widziałem takie coś na Allegro na aucie zamontowane właśnie na coupe i wyglądało identycznie tylko było o strukturze jak w RS2 (tylko takie dymione w komplecie z lampami Treserami) i wyglądało całkiem nieźle.duo pisze:jakby była blenda jak w rs2 byłoby coś ...
bloku, zobacz bo może to właśnie takie jest tylko poprzedni właściciel to pomalował.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Wal do kris0181 może będzie chętny do swojej stalowej na to.bloku pisze:Hmmm... Będę to nie długo rozbierał bo chce wrócić do serii - jakoś ten tył mi nie pasi. Okaże się co to za mod był czy fabryka/tuner czy jakiś "domowy tjuning".
Może dostaniesz za to ze 2 kozice i jednego wielbłąda. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: