[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
-
- Forum Audi 80
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Popieram sam miałem eko w golfie i nie jest to trwałe rozwiązanie lepiej odłóż trochę grosza i zainwestuj w skórę. Eko to się na pokrowce co najwyżej nadaje ja mam takie w swojej (znaczy się boki z eko reszta materiał) i po roku już się wytarło przy fotelu kierowcy.szuan pisze:nie dawaj eko skory! popęka ci po roku nawet jak bedziesz konserwował.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
O ja jeeebie, przebrnąłem przez te kilkanaście stron... i dalej szczena leży mi na podłodze... Już abstrahując że pod koniec zaczynasz wymyślać z podświetleniem na nogi :roll: i z tymi paskami na reflektorach :roll: .... ogólnie MISTRZOSTWO... mogę oficjalnie powiedzieć że moje poprzednie auto (audi b1) się kryje... :-x
Co do wydawania kasy, to też bym poszedł w tapicerkę, ale zdobyłbym jakieś konkretne stołki np. http://allegro.pl/fotele-recaro-krata-v ... 33448.html
I obszył je w taki sposób z całym wnętrzem
I NIE KOMBINUJ... bo za chwilę jakieś fanty z Jacky Sport wrzucisz
Ewentualnie możesz na koniec anteny wrzucić jakiś gadżet, np>
Stay Tune mistrzu
O ja jeeebie, przebrnąłem przez te kilkanaście stron... i dalej szczena leży mi na podłodze... Już abstrahując że pod koniec zaczynasz wymyślać z podświetleniem na nogi :roll: i z tymi paskami na reflektorach :roll: .... ogólnie MISTRZOSTWO... mogę oficjalnie powiedzieć że moje poprzednie auto (audi b1) się kryje... :-x
Co do wydawania kasy, to też bym poszedł w tapicerkę, ale zdobyłbym jakieś konkretne stołki np. http://allegro.pl/fotele-recaro-krata-v ... 33448.html
I obszył je w taki sposób z całym wnętrzem
I NIE KOMBINUJ... bo za chwilę jakieś fanty z Jacky Sport wrzucisz
Ewentualnie możesz na koniec anteny wrzucić jakiś gadżet, np>
Stay Tune mistrzu
czepiacie sie !!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
co do air to czekam na nowe mcpersony!!! przez zime cos wyknoce sterowanie bede mial ze srodka i pilota nawet podlacze odpalanie auta z pilota kumpel ma subaru impreze i spore turbo i ma w aucie zrobine odpalanie z pilota i gaszenie a nawet ma podlaczone gaszenie tak ze zamyka auto idzie do domu a auto chodzi a jak ostudzi sie turbina to samo sgasnie :!: :!: :!:
co do air to czekam na nowe mcpersony!!! przez zime cos wyknoce sterowanie bede mial ze srodka i pilota nawet podlacze odpalanie auta z pilota kumpel ma subaru impreze i spore turbo i ma w aucie zrobine odpalanie z pilota i gaszenie a nawet ma podlaczone gaszenie tak ze zamyka auto idzie do domu a auto chodzi a jak ostudzi sie turbina to samo sgasnie :!: :!: :!: