na teksty od Duo nie odpowiem, bo tak jak sam wspomniał mieliśmy juz pogadanke...
ja mam swoje zdanie Ty swoje j koniec w tym temacie.
deejay.ftb za na twoje teksty z miłą chęcią odpowiem,,,,
lampy dzoelone miały S4 przedliftowe, tak samo jak zderzak przedni i tylni też jest przedliftowy, poliftowe od S4 miały swoje różnice
taborety takie są, bo sorki ale recarosy od RS4 ( takie włąśnie chcę u siebie ) nie są tak łatwe dostępne i kosztuje też trochę kasy bo na dzień dobry trzeba wywalic min 2.5k pln
Nie robie tego auta na styl cultu, człeniu popierniczyły Ci się style... German style = cult style
emblemat różowy zostaje, ponieważ nie sposób tego audo pomylic z innym, kolejna sprawa przez takie głupie coś bardziej zwraca na siebie uwagę, a skoro nie podoba się Tobie to wali Mnie to, nie jesteś Bogiem
kolejna sprawa wydech... poczekaj poczekaj czy ja napisałem że to już skączony projekt??
zdjęcia z podpisem.... na samym początku postu gdzie wkleiłem fotki napisałem kto robił fotki i dlatego też jest jego znak wodny
Co do scenki którą przedstawiłeś, to jest bajka no i sorki w Lublinie jest min 5 S4 i od roku nie było takiego czegoś cos Ty wymyślił... I nie jestem gówniarzem, żeby ktoś Mnie miałby podpuszczac do streetu
czepiacie się do spraw że nie orginalne... spoko to lepiej miec cześci stare, popękane zesrane ale przecież to orginał.... no fala z was... aha Duo przemkąłem przez twój temat o twoim Compi.... jak to masz soczewki z 2004 roku?? numery fabryczne nie zgodzą się z rocznikiem auta nie będą ori jak je masz na aucie, i zacznij Duo działac ze swoimi autami bo narazie zbierasz złom i krytykujesz innych. jeden projekt pokazałeś 10lat temu i siedzisz na laurach, a co do srebrnego compi w Lublinie.... to już jest jedno najpiękniejsze i nie bądź marzycielem ale nie pokonasz tego projektu...
aha i pokaż mi w Lublinie drugie A4 w avancie które będzie tak bardzo rzucało się w oczy jak moje..
strzałka