[sprzedawca] forumowicz duo
-
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
A ja chyba tutaj jestem rekordzistą, po przeczytaniu waszych komentarzy uzbroiłem się w cierpliwość, ale w tej chwili to już przesada, czekam ponad półtora miesiąca. Pan Łukasz niechętnie odpisuje na moją korespondencję, cierpliwie czekam na rozwój sprawy. Idą święta więc narazie odpuszczam, ale w nowym roku albo zakańczamy sprawę albo proszę o zwrot pieniędzy, w każdym razie mam nadzieję na pozytywne zakończenie bo zaczynam się poważnie niepokoić.
-
- Forum Audi 80
Phi ja tam czekałem zaledwie dwa dni na rzeczy które Duo przywiózł mi osobiście. . Chłopak zabiegany, czasami coś musi wymontować i nie zawsze jest czas to od ręki zrobić, wiem jak jest ale ogólnie nikt nikogo nie unika, tylko czasami nie pod drodze z tematem. Ogólnie to duo większość paczek wysyła w przyzwoitym czasie, ale pamiętam że czasami się trafiało że chłopak się zabiega i zapomni, trzeba przypomnieć i jakoś to będzie. Ogólnie z duo nigdy nie ma tak, żeby było po chamsku, lub wziął kasę i zniknął i macie gwarancję że tak z nim nie jest, a to duży plus.