...co nie zmienia faktu ze oryginalne reflektory po lifcie nawet uzywane wygladaja lepiej niz te ktore zalozyles. i do tego glownie pilem czego jak widze nie zrozumiales.LU_ANGEL pisze:lampy dzoelone miały S4 przedliftowe, tak samo jak zderzak przedni i tylni też jest przedliftowy, poliftowe od S4 miały swoje różnice
skoro to Cie przerasta to na plaster sugerujesz postronnemu obserwatorowi ze dosiadasz limitowanej wersji o wyjatkowych osiagach? napisalem wyraznie - zwaliles temat zostawiajac emblemat w grillu, gdyby go nie bylo mialbym zupelnie odmienne wrazenia na temat Twojego samochodu.LU_ANGEL pisze:taborety takie są, bo sorki ale recarosy od RS4 ( takie włąśnie chcę u siebie ) nie są tak łatwe dostępne i kosztuje też trochę kasy bo na dzień dobry trzeba wywalic min 2.5k pln
nie obchodzi mnie jak nazwiesz 'styl' na ktory robisz auto, dla mnie fur albo jest ogarniety z glowa albo nie - Twoj jeszcze nie jest.LU_ANGEL pisze: Nie robie tego auta na styl cultu, człeniu popierniczyły Ci się style... German style = cult style
przeciez napisalem - nie oczekuje ze sie ze mna zgodzisz, znowu nie zrozumiales?LU_ANGEL pisze:skoro nie podoba się Tobie to wali Mnie to, nie jesteś Bogiem
Zią, ale nie podpisane nickiem z allegro czcionka z allegro - naprawde nie bylo stac Was na wiecej?LU_ANGEL pisze: zdjęcia z podpisem.... na samym początku postu gdzie wkleiłem fotki napisałem kto robił fotki i dlatego też jest jego znak wodny
wystawiles auto na sprzedaz wiec jak dla mnie owszem.LU_ANGEL pisze: kolejna sprawa wydech... poczekaj poczekaj czy ja napisałem że to już skączony projekt??
liczysz ze do tego nie dojdzie, tak tez mozna - ja na Twoim miejscu po prostu balbym sie osmieszenia przy jakiejkolwiek konfrontacji z oryginalem bo przeciez nawet na postoju srednio zorientowany entuzjasta marki Audi wypunktuje Ci wszystkie powody dla ktorych wozenie na atrapie oznaczenia limitowanej wersji jest conajmniej nie na miejscu.LU_ANGEL pisze:Co do scenki którą przedstawiłeś, to jest bajka no i sorki w Lublinie jest min 5 S4 i od roku nie było takiego czegoś cos Ty wymyślił... I nie jestem gówniarzem, żeby ktoś Mnie miałby podpuszczac do streetu
zebys mnie Zią dobrze zrozumial: nie jestem przeciwny ubieraniu zwyklych samochodow w fajne fanty z wyzszych czy limitowanych wersji - jestem natomiast kategorycznie przeciwny oznaczania zwyklych samochodow symbolami zarezerwowanymi dla tych limitowanych wersji. dlaczego? bo to sytuacja z gatunku 'wiecej M3 niz fabryka wypuscila' i jest tylko malym krokiem naprzod od wiestuningu.
dystansu troche Mlody Czlowieku, do siebie przede wszystkiem.
over and out.