Audi Chorus vs Audi Delta - montaz , wybor
eSPe, nie ma różnicy jaka to była wersja gamma , delta . te obecne zdjęcie co wyżej zapodałem radia to moja delta którą kupiłem ale jest ori od 80 pokaże ci jakie są różnice pomiędzy tymi radiami (delta' gamma, beta itp)
to jest delta od a4,a6 itp
a teraz luknij na moją obecną deltę na te miejsca które zaznaczyłem na poprzednim foto
http://imageshack.us/photo/my-images/37/dsc00023no.jpg/
co do konsoli to na wąskie radio te boczki są zintegrowane z konsolą nie da się ich wyjąć tylko wyciąć jeżeli jest ori konsola na szerokie radio to jest chyba możliwość zakupienia tych boczków jak było w aukcji ale chyba lepiej kupić za 20 zł konsole
tu masz foto zdjęć mojej delty od tyłu i jak jest podpięta zmieniarka
to jest delta od a4,a6 itp
a teraz luknij na moją obecną deltę na te miejsca które zaznaczyłem na poprzednim foto
http://imageshack.us/photo/my-images/37/dsc00023no.jpg/
co do konsoli to na wąskie radio te boczki są zintegrowane z konsolą nie da się ich wyjąć tylko wyciąć jeżeli jest ori konsola na szerokie radio to jest chyba możliwość zakupienia tych boczków jak było w aukcji ale chyba lepiej kupić za 20 zł konsole
tu masz foto zdjęć mojej delty od tyłu i jak jest podpięta zmieniarka
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Spoko. Teraz widzę o co loko. Czyli ta ramka musi mieć szerokość taką mniej więcej jak ten kawałek od wyświetlacza. Poza tym jest węższy wyświetlacz.
Wiem czego szukać. Gdzieś tyy je znalazł. Na allegro nigdzie nie ma takiego jak potrzeba. a wiesz czym gamma się różni? Może tym samym. Ciekawe czy były gammy pod A80?
I jeszcze powtórzę jedno pytanie:
z wąskich t te chyba nie ma wyjścia na zmieniarkę:
audi-gamma-cc-zabytek
Wiem czego szukać. Gdzieś tyy je znalazł. Na allegro nigdzie nie ma takiego jak potrzeba. a wiesz czym gamma się różni? Może tym samym. Ciekawe czy były gammy pod A80?
I jeszcze powtórzę jedno pytanie:
eSPe pisze:I jak to gra jeżeli wyjście ma 4x20W bo tak mają chyba te radia. Czy wtedy trzeba wszystko przez zewnętrzny wzmak puścić?
z wąskich t te chyba nie ma wyjścia na zmieniarkę:
audi-gamma-cc-zabytek
Ostatnio zmieniony 21 sty 2012, 11:30 przez eSPe, łącznie zmieniany 2 razy.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Arteriusz, jak na "wciśnięcie" to już wiem że ci rozepcha konsolę na boki.
Tu się właśnie rozchodzi o te 5mm czyli jakieś 2,5mm na każdy z boków. Niby mało ale rozepchanie konsoli już widać i szparę przy guzikach.
Zobacz gdzieś wujo wrzucił fotki jak siedzi taka "za duża" delta czy tam gamma.
Zawsze szpary plasteliną można zakleić. <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
Tu się właśnie rozchodzi o te 5mm czyli jakieś 2,5mm na każdy z boków. Niby mało ale rozepchanie konsoli już widać i szparę przy guzikach.
Zobacz gdzieś wujo wrzucił fotki jak siedzi taka "za duża" delta czy tam gamma.
Zawsze szpary plasteliną można zakleić. <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>