Audi S2 LIMO by elmlody - update - str 10 - new calipers
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
emcior pisze:no grubo jak zwykle, fajny sprzet i pod maska to juz jakiś koń jest , a poka poka ten wykres. Pozdro
Z wykresem będzie problem, musiałbym go mocno poszukać :roll:Słonik pisze:Fajne cyferki, no poka poka je
taktownie pisze:elmlody, jakby co to mam michelin alpin tylko założone i przelatane 2 dni czyli nowe lekko używane, rok produkcji niestety 2005 ale cena za komplet extra bo 1000 zł, czyli tyle co jedna sztuka rozmiar 255/40/18
gornik pisze:uuu chyba ciut przyszerokie...
Ja tylko poluje na 205 albo 215...większych nigdy nie założę 8-)
Dzieki, noorec fachowo wszystko zainstalował 8-)fajnego rodzyna dorwałeś. widziałem kiedyś u noorca w garażu. bardzo mi sie podobał
elmlody, Zdjecia dotarły , dziekuje bardzo...nie bede powtarzal jak reszta ze widok tego zestawu , zacisk-felga-opona sprawia ze mi sie bialko w jajkach scina!...Jezeli kiedykolwiek bedziesz planowal obiazd autem w celach pokazowych to osobiscie dorzuce sie do wachy zebys dojechal do Szczecina ...
Pozdrawiam serdecznie :mrgreen:
Pozdrawiam serdecznie :mrgreen:
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
I ile spotkaliśmy "na żywo" w internecie jest ich z pewnością więcej od S2 limo/avant.i28 pisze:Należałoby sobie zadać pytanie ile ich istnieje nadal.Leo pisze:no jeśli 6000 sztuk to dużo...
Niestety ja od dawna nie spotkałem ŻADNEJ ładnej coupe na żywca.
Kończę moje marne OT. Czekam na nową garść fotek Piotrze