[Audi 90 B3] Cult by Small3r - foto str. 38
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tighe, możliwe, że tutaj też są jeszcze z fabryki... W tym aucie nic nie wiadomo. Trzeba by wszystko rozebrać i złożyć na nowo żeby tak naprawdę coś wiedzieć.
GerB3, 185/70 opony, a felga 14/6J ET42.
Niki20, na moje jest tak jakby odchylone w bok... Od strony drzwi jakby wchodziło głębiej. Może tak jaki pisze keczy, to jest złudzenie optycznie, chociaż z drugiej strony auta, tak bardzo tego nie widać. Tzn. też jest tak odchylone, ale wydaje się jakoś mniej. Jak zdjąłem koło, to wg wstępnych oględzin wszystko wyglądało okej. Przynajmniej to, co jest widoczne po zdjęciu koła.
EDIT
Trzecia, najlepsza felga, okazała się najgorsza... Nawet na tak cienkim zdjęciu z kalkulatora widać ubytki... Robiłem co mogłem, dupa.
GerB3, 185/70 opony, a felga 14/6J ET42.
Niki20, na moje jest tak jakby odchylone w bok... Od strony drzwi jakby wchodziło głębiej. Może tak jaki pisze keczy, to jest złudzenie optycznie, chociaż z drugiej strony auta, tak bardzo tego nie widać. Tzn. też jest tak odchylone, ale wydaje się jakoś mniej. Jak zdjąłem koło, to wg wstępnych oględzin wszystko wyglądało okej. Przynajmniej to, co jest widoczne po zdjęciu koła.
EDIT
Trzecia, najlepsza felga, okazała się najgorsza... Nawet na tak cienkim zdjęciu z kalkulatora widać ubytki... Robiłem co mogłem, dupa.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2011, 22:38 przez Small3r, łącznie zmieniany 2 razy.
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ogólnie to naprawdę zamierzam to auto wyszykować na laleczkę. Jest tak wdzięczne za każdą minutę pracy w niego włożoną. Bardzo mi zależy, żeby wszystko było idealnie, no ale nie zawsze idzie. Np. dzisiaj cały dzień jeździłem po Łodzi, żeby dostać ten wąż od odmy. Zmarzłem jak nie powiem co.. Gość mi zaśpiewał w jakimś sklepie, za jakiś zamiennik od A8 - 260zł. Powiedział, że nie ma już gumowych, tylko jakaś metalową rurkę mi sprzeda za 198zł, do tego dwa gumowe kolanka po 35zł i opaski. Rabat mi zrobił jak nic Podziękowałem, mimo iż stałem pół godziny. Teraz wszędzie jest poszukiwanie tego węża i czujników. Obrałem sobie za cel uruchomienie auta do piątku i tak zrobię! Pozdrawiam!
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Autko złożone. Filtr powietrza wymieniony, wszystko spasowane Pierwsza podróż do Portu Łódź z przyjaciółką. Niunia ma takiego kopa, że aż sam byłem zdziwiony. Zapierdziela jak głupia! Na trójce dzisiaj 140km/h zamknąłem bez problemu na Włókniarzy, na odcinku od świateł do świateł :lol:
PS Kupiłem kostki do podłączenia radia. Kto ma w Łodzi pożyczyć lutownice? :mrgreen:
PS Kupiłem kostki do podłączenia radia. Kto ma w Łodzi pożyczyć lutownice? :mrgreen: