[ROST AVANT 1.9TDI+] nysa 2013
- bendinger5
- Forum Audi 80
- bendinger5
- Forum Audi 80
Czas rozpocząć sezon 2012 :mrgreen:
A więc na początek wpadły sprężynki -60/-50 :mrgreen: ale efekt mnie aż tak nie zadowolił bo jeszcze muszę wymienić amorki na te ze skróconym skokiem, wtedy będzie miodzio sory za brudne autko ale jakoś nie było czasu umyć :oops:
Zrobiłem też porządek z dwururką
Przymierzałem się do przyciemnienia lamp tylnych za pomocą folii, ale do tego trzeba mieć cierpliwość :-x na razie zrobiłem tylko lampy w klapie, efekt wyszedł marnie dlatego zastanawiam się czy ma to sens?
Mam jeszcze do wymiany sprzęgiełko , ale fakt nie posiadania kanału spowodował że chyba będę musiał zaprowadzić auto do mecherów :evil: których unikam jak ognia.
A więc na początek wpadły sprężynki -60/-50 :mrgreen: ale efekt mnie aż tak nie zadowolił bo jeszcze muszę wymienić amorki na te ze skróconym skokiem, wtedy będzie miodzio sory za brudne autko ale jakoś nie było czasu umyć :oops:
Zrobiłem też porządek z dwururką
Przymierzałem się do przyciemnienia lamp tylnych za pomocą folii, ale do tego trzeba mieć cierpliwość :-x na razie zrobiłem tylko lampy w klapie, efekt wyszedł marnie dlatego zastanawiam się czy ma to sens?
Mam jeszcze do wymiany sprzęgiełko , ale fakt nie posiadania kanału spowodował że chyba będę musiał zaprowadzić auto do mecherów :evil: których unikam jak ognia.
- bendinger5
- Forum Audi 80
- bendinger5
- Forum Audi 80
ramka już była w macie ale farba długo nie wytrzymała wkrótce i grill przejdzie zmianę to jeszcze nie jest -60, dopiero jak nabędę na przód amorki ze skróconym skokiem to wtedy będzie wyglądać a wg to dzięki za dobre słowoMurdzi pisze:Na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad ramką grilla w czarny mat -60 na avancie wygląda kozacko <ok>
jak chcesz to przyjeżdżaj do nas ... jakiś rabacik będzie :mrgreen:bendinger5 pisze:Mam jeszcze do wymiany sprzęgiełko , ale fakt nie posiadania kanału spowodował że chyba będę musiał zaprowadzić auto do mecherów :evil: których unikam jak ognia.
P.S. a jeszcze w sobotę dwururka nie była wypolerowana
- bendinger5
- Forum Audi 80
- bendinger5
- Forum Audi 80
- bendinger5
- Forum Audi 80
Wczoraj została przeprowadzona operacja wymiany kompletnego sprzęgła Dzięki Pawelcowi i koledze Łukaszowi po kilku(nastu) godzinach :mrgreen: AUDI odzyskało trakcję sprzęgła i jeździ normalnie Ale nie życzę nikomu wymiany, bo to koszmar w TDI :evil:
Niestety jak się okazało sama tarcza sprzęgła była w dobrym stanie, choć przypalona winowajcą ślizgania się tarczy jest cieknący simering w skrzyni biegów Niestety będę musiał całą operację wyciągania silnika powtórzyć bo trzeba wymienić ten wadliwy simering :evil: Ręce opadają jak pomyślę co mnie czeka
Pawelec_ jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc i udostępnienie garażu
Niestety jak się okazało sama tarcza sprzęgła była w dobrym stanie, choć przypalona winowajcą ślizgania się tarczy jest cieknący simering w skrzyni biegów Niestety będę musiał całą operację wyciągania silnika powtórzyć bo trzeba wymienić ten wadliwy simering :evil: Ręce opadają jak pomyślę co mnie czeka
Pawelec_ jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc i udostępnienie garażu