Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[all] SKRADZIONO AUDI

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Alu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Alu » 20 lip 2011, 22:58

zupens, to pozostaje mi życzyć szczęścia w odnalezieniu auta. Niestety dokładnie wiem co czujesz, bo ponad rok temu moją furkę też ktoś zwinął... Niestety sprawa umorzona, sprawców brak...

Do wszystkich posiadaczy 4 kółek na grillu - w PZU jest opcja wykupienia miniAC.
To takie okrojone AC, nie działa jedynie wtedy gdy klepanie jest z naszej winy, pozostałe przypadki czyli kradzież, grad, idioci skaczący po autach, powodzie, sarny, dziki etc. normalnie dostajemy wypłatę odszkodowania. Nie ma tutaj limitu wiekowego auta, a jedynie jego wartość musi być większa niż 3000zł, czyli większość naszych 80-tek się kwalifikuje.
Jaki to koszt? Mi za moje Compi wyszło 120zł na rok.... I OC można mieć w innej firmie ubezpieczeniowej...
I nie traktujcie tego jako reklamy bo nie jestem żadnym agentem ubezpieczeniowym, po prostu mówię że jest taka opcja ;-)

Awatar użytkownika
zupens
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: zupens » 21 lis 2011, 20:30

witam kolegów, dzisiaj była sprawa w sądzie w sprawie mojego audi. Złodziejaszek dostał 2 lata i 6 miesięcy za kradzież 5 aut oraz poruszanie się pojazdem bez uprawnień. Teraz będzie siedział sobie przez 2 lata jakby nie patrzeć również na mój koszt a ja jak audi nie miałem tak i nie mam. Planuje teraz założyć mu sprawę cywilną, ma ktoś może jakieś doświadczenie z tym związane bo ja jestem w tym zielony a nie chciałbym odpuścić tak łatwo.

krystek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: krystek » 22 lis 2011, 10:11

Witam,wczoraj(21,11,2011) w Koszalinie między 6:00a 7:50przy ulicy Grunwaldzkiej z parkingu została skradziona moja audiczka :evil: Jeśli by ktoś ją widział proszę o kontakt tel534019646.Zielona 90 2,3 20v num rejstr.ZSD10025
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 24 lis 2011, 19:42

Robi się bajzel. Kłódka Zamknięty do czasu oczyszczenia tematu.

Awatar użytkownika
Tomiii
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Tomiii » 13 gru 2011, 00:02

Znalezione na forum A4
16.10.2011 skradziono w Berlinie milosnikowi Audi samochod spod drzwi.
Samochod nie jest Audi jakich wiele, tylko jest to samochod rzadko spotykany i byc moze dlatego jest szansa ze ktos na niego natrafi lub na jego czesci juz :(
Prosba jest takze do innych Userow ktorzy to czytaja i sa zarejestrowani na innych forach o podobnej tematyce azeby skopiowali ten post i powklejali u siebie.
Samochodem jest Audi 90 (typ 85) Rocznik 1986, kolor Tornadorot, z silnikiem KV (2,2L 5 Cylindrow, manual). Samochod byl na skrecanych z paru elementow-felgach BBS, ktore juz nie sa takie latwe do zdobycia. Samochod byl przed 3 laty kompletnie rozebrany, odrdzewiony i pomalowany orginalna farba (tornadorot) Poza tym samochod byl w idealnym stanie oryginalnym, nie liczac delikatnego obnizenia zawieszenia. Silnik byl takze na nowo zlozony. Przebieg cos kolo 200 000km, wartosc rynkowa samochodu to cos kolo 5000 euro, ale dla walasciciela- bezcenne.

link, jakby ktos byl na forum A4freude.com:
http://www.a4-freunde.com/showthread.ph ... m-Mithilfe!!!!

fotki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ziemor
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: ziemor » 15 gru 2011, 10:54

zupens pisze:witam kolegów, dzisiaj była sprawa w sądzie w sprawie mojego audi. Złodziejaszek dostał 2 lata i 6 miesięcy za kradzież 5 aut oraz poruszanie się pojazdem bez uprawnień. Teraz będzie siedział sobie przez 2 lata jakby nie patrzeć również na mój koszt a ja jak audi nie miałem tak i nie mam. Planuje teraz założyć mu sprawę cywilną, ma ktoś może jakieś doświadczenie z tym związane bo ja jestem w tym zielony a nie chciałbym odpuścić tak łatwo.

Nie rozumiem - złapali złodzieja a auta nie ma ?

Awatar użytkownika
zupens
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: zupens » 15 gru 2011, 11:49

ziemor pisze:Nie rozumiem - złapali złodzieja a auta nie ma ?
Takie mamy prawo w Polsce :) on sie przyznał do wszystkiego, chciał sie poddać dobrowolnie karze ale nie wie (nie chce powiedzieć) co się ze skradzionymi autami stało. Mało tego sprawa była prawie miesiąc temu a on chodzi sobie po mieście i śmieje sie ludziom w twarz. W wiezieniu nie ma wolnych miejsc i dobrze bedzie jak w lutym dostanie wezwanie do odsiadki. Sklepałbym mu pysk ale bedę pierwszym podejrzanym znając życie. Polska to jednak dziwny kraj.

Awatar użytkownika
Baraccus
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Baraccus » 15 gru 2011, 21:15

zupens pisze:
ziemor pisze:Nie rozumiem - złapali złodzieja a auta nie ma ?
Takie mamy prawo w Polsce :) on sie przyznał do wszystkiego, chciał sie poddać dobrowolnie karze ale nie wie (nie chce powiedzieć) co się ze skradzionymi autami stało. Mało tego sprawa była prawie miesiąc temu a on chodzi sobie po mieście i śmieje sie ludziom w twarz. W wiezieniu nie ma wolnych miejsc i dobrze bedzie jak w lutym dostanie wezwanie do odsiadki. Sklepałbym mu pysk ale bedę pierwszym podejrzanym znając życie. Polska to jednak dziwny kraj.
ty mu oklepiesz maske i dla ciebie sie znajdzie miejsce za kratami... nie warto robic sobie problemow dla takiego smiecia...

u nas troche za delikatne prawo jest dla takich ludzi i pelno patologi, a normalnych obywateli to karaja za byle co...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”