[Audi Coupe 89][SWAP 2.2T MC++] by Kris0181 sprzedane
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No i będzie łada "stalowa suka" jak się patrzy.
Teraz wsiadając do gruza będziesz musiał zakładać jeszcze stalowe majtki (stalowe w sensie koloru). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A tak przy okazji.
Z okazji urodzin życzę jak najniższej gleby, zero przetartych opon od zawiasu, zero progów zwalniających...no i żeby ten flok ci się do zimnego łokcia nie przyklejał.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teraz wsiadając do gruza będziesz musiał zakładać jeszcze stalowe majtki (stalowe w sensie koloru). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No właśnie.Niki20 pisze:Czemu dechy poliftówki już nie dałeś??
A tak przy okazji.
Z okazji urodzin życzę jak najniższej gleby, zero przetartych opon od zawiasu, zero progów zwalniających...no i żeby ten flok ci się do zimnego łokcia nie przyklejał.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hehe dokładnie taka jest koncepcjaslugs pisze:Może jak bym zobaczył to bym zmienił zdanie, ale flok jakoś mi się nie widzi, jeśli wnętrze ma być pełne. Jak by tam wybebeszyć tył, wstawić rollbara, nawet takiego dla picu, to git... Coupe, wnętrze a'la wyścigówka. Ale tak to do końca przekonany nie jestem... Czekam co dalej
Maroonio pisze:A jak jest z trwałością tego rozwiązania?? Czy jak Kriss będzie z zimnym łokciem jeździł to nie zostawi sobie go wytartego na boczku?
Jesli flok jest dobrze przyklejony dluuuugo i mocno trzeba trzeć zeby sie starł, zniszczył. Wsio zostało ładnie zrobione, tylko boczek pasazera chyba pojdzie do poprawki bo jest pare placków w ktorych flok odpadł. Zdarzają sie mocno ostre, cienkie krawedzie na ktorych flok sie az tak dobrze nie trzyma ale to miejsca ktorych i tak nie widać
W tygodniu moze znajde wolny wieczór i wsio włożę.
OGROMNE PODZIĘKOWANIA SŁONIKOWI za nieocenioną pomoc w dotarciu do flokmiszcza xD przetrzymanie gratów, cierpliwość i wyrozumiałość Mega człowiek z Ciebie
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
[center]UpDate 23 listopad 2011[/center]
Audi wylądowało wreszcie na stole operacyjnym, silnik i osprzęt znaleźli sobie klientów, auto czeka aż wyleczę się z kontuzji :-| i w zimę ruszamy ze swapem hehe.
Przez ten czas trzeba się czymś wozić a że jakimś zwykłym TeDeI nie umiem to zakupiłem taki o to czołg :mrgreen:
Opel Kadett 2.0 GSi wściekły palacz gum <ok>
, , , , , , , , , , , , ,
A dach robi za notes do autografów hiehie <lol>
Przy Oplu nic nie robiłem, takiego wziąłem od poprzedniego właściciela po zrobieniu Audi w planie jest sprzedaż lub zezłomowanie ale myślę ze będzie robił za dupowóz wiec i przy nim trza by trochę pogrzebać <:P>
Audi wylądowało wreszcie na stole operacyjnym, silnik i osprzęt znaleźli sobie klientów, auto czeka aż wyleczę się z kontuzji :-| i w zimę ruszamy ze swapem hehe.
Przez ten czas trzeba się czymś wozić a że jakimś zwykłym TeDeI nie umiem to zakupiłem taki o to czołg :mrgreen:
Opel Kadett 2.0 GSi wściekły palacz gum <ok>
, , , , , , , , , , , , ,
A dach robi za notes do autografów hiehie <lol>
Przy Oplu nic nie robiłem, takiego wziąłem od poprzedniego właściciela po zrobieniu Audi w planie jest sprzedaż lub zezłomowanie ale myślę ze będzie robił za dupowóz wiec i przy nim trza by trochę pogrzebać <:P>
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 16:13 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.