[ABC] Co to za część - filtr paliwa
-
- Forum Audi 80
[ABC] Co to za część - filtr paliwa
Witam chciałbym się upewnić co to za element znajdujacy sie na zdjęciu usytuowany jest przy tylnym nadkolu z prawej strony , gdyż jest z nim problem kapie z niego benzyna
na początku myślałem że to pompa paliwa ale jak zacząłem je oglądać to nie znalazłem takiej samej, nie widziałem żadnej z miejscem na przykręcenie węża śrubą wszystkei sa na wcisk jak ta
dlatego zastanawiam się co to bo szybko potrzebuje wymienić , pilna sprawa dlatego piszę tutaj
Uploaded with ImageShack.uslink
na początku myślałem że to pompa paliwa ale jak zacząłem je oglądać to nie znalazłem takiej samej, nie widziałem żadnej z miejscem na przykręcenie węża śrubą wszystkei sa na wcisk jak ta
dlatego zastanawiam się co to bo szybko potrzebuje wymienić , pilna sprawa dlatego piszę tutaj
Uploaded with ImageShack.uslink
Ostatnio zmieniony 13 lis 2012, 15:59 przez boskijacek447, łącznie zmieniany 2 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
coś z tyłu jest ale niestety nie wiem czy to elektryka czy przewód od paliwa, śpieszyłem się żeby tylko klocki w kołach przednich zmienić zostawiłem samochód w domu i pojechał PKSem, wieć mam tydzień na zamówienie wszystkiego
jeszcze będe potrzebował tarcz bo jedna jest krzywa piszczy i ja przypala w jednym mijescu mimo nowych klocków i to chyba całkiem niezłych bo ferodo
wypatrzyłem teraz tacze MIKODA będą sie spisywać ??
jeszcze będe potrzebował tarcz bo jedna jest krzywa piszczy i ja przypala w jednym mijescu mimo nowych klocków i to chyba całkiem niezłych bo ferodo
wypatrzyłem teraz tacze MIKODA będą sie spisywać ??
-
- Forum Audi 80
Ok dzięki koledzy, już chciałem pompę paliwa wymieniać
Chciałbym żeby jeszcze ktoś potwierdził czy to będzie ten filtr bo większość do audi jest na węże które tylko się nasuwa, a ten jest na śrubę
FILTR
co do tarcz czy MIKODA to nadająca sie do jazdy firma (Wiem że pewnie gdzieś sa odpowiedzi ale chce szybko zamówić części żeby w weekend wszystko założyć, dlatego podrzebuje szybkiej odpowiedzi)
Chciałbym żeby jeszcze ktoś potwierdził czy to będzie ten filtr bo większość do audi jest na węże które tylko się nasuwa, a ten jest na śrubę
FILTR
co do tarcz czy MIKODA to nadająca sie do jazdy firma (Wiem że pewnie gdzieś sa odpowiedzi ale chce szybko zamówić części żeby w weekend wszystko założyć, dlatego podrzebuje szybkiej odpowiedzi)
- PuSzEk
- Forum Audi 80
- Imię: Bartek
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH
boskijacek447, tu masz do swojego http://sklep.intercars.com.pl/?id=805#/ ... ¬itle=1
kliknij w ten powiększony tekst audi 80 avant..... później wybierz filtr->filtr paliwa i masz wszystko
i ma być na śrube, u góry masz małe zdjęcie filtra, jak klikniesz na nie to powiększy się
bierz KNECHTA
kliknij w ten powiększony tekst audi 80 avant..... później wybierz filtr->filtr paliwa i masz wszystko
i ma być na śrube, u góry masz małe zdjęcie filtra, jak klikniesz na nie to powiększy się
bierz KNECHTA
Albo SCT też dobre <ok>PuSzEk pisze:boskijacek447, tu masz do swojego http://sklep.intercars.com.pl/?id=805#/ ... ¬itle=1
bierz KNECHTA
-
- Forum Audi 80