[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
maniekmac, dzięki za link!
slugs, ale moja kiera nie była zniszczona, po prostu chciałem nowszą. Właściwie różni się tylko poduszką powietrzną i detalami. Inne mi się nie podobają A obszywać bym nie chciałem, bo widać wtedy gołym okiem, że to nie oryginał (skóra jest matowa).
PS wieloklin już w drodze...
slugs, ale moja kiera nie była zniszczona, po prostu chciałem nowszą. Właściwie różni się tylko poduszką powietrzną i detalami. Inne mi się nie podobają A obszywać bym nie chciałem, bo widać wtedy gołym okiem, że to nie oryginał (skóra jest matowa).
PS wieloklin już w drodze...
Ostatnio zmieniony 28 lis 2011, 08:12 przez ATLAS, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowe heble, na prawdę fajne - thx Harry:
Customowy gwint na przód gotowy, ale nie mam fotek, bo jest w trakcie lakierowania.
Robi się też wydech od kolektorów, będzie to prawdziwy dual z H-Pipem kończący się tylko z lewej strony. Pod machą też będą "lekkie" zmiany :lol:
W grillu RS2 siedzi też już chromowany emblemat audi
Customowy gwint na przód gotowy, ale nie mam fotek, bo jest w trakcie lakierowania.
Robi się też wydech od kolektorów, będzie to prawdziwy dual z H-Pipem kończący się tylko z lewej strony. Pod machą też będą "lekkie" zmiany :lol:
W grillu RS2 siedzi też już chromowany emblemat audi
Wydech robi koleś z allegro bliżej mi nie znany - Tłumiki Pro Ex. Bardzo nietypowa konstrukcja będzie, bo jak wiadomo w cabrio bardzo nisko podłoga i ogólnie ciasno. Ale on się podjął i liczę na wspaniały dźwięk. A swój piękny poprzedni wydeszek odsprzedałem Piotrkowi do jego cabrio.
Jeśli ktoś ma chęć na taką dwururkę jak miałem, ale bez cięcia po linii zderzaka - to jest tanio do odsprzedania. Pasuje do każdego Audi 80. Piszcie do Piotrka.
Jeśli ktoś ma chęć na taką dwururkę jak miałem, ale bez cięcia po linii zderzaka - to jest tanio do odsprzedania. Pasuje do każdego Audi 80. Piszcie do Piotrka.
Właśnie, Harry zapomniałem zapytać co to za tarcze i jakie są klocki. Nic na nich nie udało mi się wyczytać. A komplet faktycznie waży dużo - 30kg! Zapewne auto zacznie mi więcej spalać paliwa przez to...Co to za tarcze są, w sensie producent jaki?
Marek_ABC, na razie pompy i serwa nie ruszam, ale jak będzie słabo to oczywiście to uczynię.
..z doswiadczenia powiem Ci, że gorzej niz teraz nie bedzie ale gdybys pokusił sie o zamontowanie tego wzmocnionego serwa+pompa z np. a4 v6-v8, zapewne byłbyś bardzo zadowolony. Sam bede robil to w zime i licze na mega poprawe bo seryjne heble w naszych ccco sa bardzo lipne.
PS. Mógłbyś zmierzyć na swoich porsche odległość otworów na śruby mocujace zacisk do jarzma.?
PS. Mógłbyś zmierzyć na swoich porsche odległość otworów na śruby mocujace zacisk do jarzma.?
Marek_ABC, powinno być ok. Wszystkiego na raz nie będę wymieniał, bo takim sposobem odebrałbym sobie dużo radochy z czucia stopniowych upgrade'ów ja takiego doświadczenia nie mam, ale już niedługo się to zmieni. Jak chcesz to możesz podjechać i sobie pomierzyć co chcesz, zapraszam w końcu masz rzut beretem do mnie.