Radio - wybor do 800pln
maiłem napisać coś innego ale pisze odrazu do tematu ja polecam alpine tym bardziej że mamy wzmacniacz i chyba nie ma lepszej jakościjak dobry alpine który da nam możliwość kontroli wszystkich kanałów itp.
http://www.audiophile.pl/p/1689_alpine_cda-9884r
dość przyjemne jest i jeśli w przyszłości pojawi się 2gi wzmacniacz i skrzynia spokojnie będzie można kontrolować i wysterować
[ Dodano: 2011-11-28, 23:09 ]
co do radia bez CD gdyby to miało nie mieć usb to za ta kwote jest na allegro pare pięknych CDA które przed chwilą patrzyłem ale te co pokazałem też są ok szczególnie ostatnie za którym jestem
http://www.audiophile.pl/p/1689_alpine_cda-9884r
dość przyjemne jest i jeśli w przyszłości pojawi się 2gi wzmacniacz i skrzynia spokojnie będzie można kontrolować i wysterować
[ Dodano: 2011-11-28, 23:09 ]
co do radia bez CD gdyby to miało nie mieć usb to za ta kwote jest na allegro pare pięknych CDA które przed chwilą patrzyłem ale te co pokazałem też są ok szczególnie ostatnie za którym jestem
Ostatnio zmieniony 11 gru 2011, 20:46 przez mezik0, łącznie zmieniany 2 razy.
KENWOOD KDC-BT31 U <- to również fajna opcja za normalne pieniądze. Z tym miałem do czynienia i nie mam mu nic do zarzucenia. No może poza menu, którego nie lubię prawie w każdym Kenwoodzie
Nie miałem okazji żadnym z nich się "pobawić" ale wszystkie mają wadę - są używane. Ja gdybym kupował radio za ponad 500zł wolałbym mieć nowe. A kolega audiofilem raczej nie jest, więc różnicy jestem pewien że nie odczuje.
Nie miałem okazji żadnym z nich się "pobawić" ale wszystkie mają wadę - są używane. Ja gdybym kupował radio za ponad 500zł wolałbym mieć nowe. A kolega audiofilem raczej nie jest, więc różnicy jestem pewien że nie odczuje.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2011, 20:47 przez Kamuś, łącznie zmieniany 1 raz.
ja kupiłem za 600zł 8letniego wtedy dziadka dziś ma 11 i działa i ma sie dobrze odpukać fakt kiedyś było inne wykonanie ale jeśli w przyszłości kolega planuje zakombinować coś więcej to zauważ iż baza dobra by była a co do tych plusów i minusów każde radio jakieś ma ludzie wybrzydzają alpiny mówiąc że choinka na ten przykład a więc ide szukać coś nowego
9880siątka lepsza oczywiście po 1. 3 wyjścia przedwzmacniacza ma co daje rozwojowość tzn możliwość podpięcia np. 4kanałówki pod drzwi przód tył i 2kanałówki lub mono pod suba po 2gie więcej opcji ustawienia dźwięku po 3cie jest to dla mnie totalnym plusem jeśli chodzi o USB że jest na kabelku który wystawiamy w schowku i nie widać nośnika a w tym 1rwszym chamsko wystaje do tego 2 wyjścia przed wzmacniacza a jak dwa to i mniej opcji i mniejsza możliwość rozwoju dla mnie bezkonkurencyjnie wygrywa 9880