Audi 80 1,6 Turbo D SB ->AKN swap czas zacząć !!
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ta, jasne
Na starcie zostajesz w zasłonie dymnej i co z tego, że troche mnie dojdziesz w zakręcie, skoro na prostej znowu ognia i znikasz w dymie ?
A co do opon to nie pisz głupot, bo Conti Premium Contact 2 to nie są jakieś badziewia, bo żadnych niemarkowych badziewi bym nigdy w życiu nie kupił, tak samo jak opon bieżnikowanych, czy używanych.
Aktualnie na zimę mam opony Goodyear Ultra Grip 7, także są to jedne z porządniejszych opon i poprzedniej zimy nawet jak nasypało konkretne ilości śniegu, to tam, gdzie co niektórzy się pozakopywali, ja przejeżdżałem bez problemu a mam tylko ośkę
Na starcie zostajesz w zasłonie dymnej i co z tego, że troche mnie dojdziesz w zakręcie, skoro na prostej znowu ognia i znikasz w dymie ?
A co do opon to nie pisz głupot, bo Conti Premium Contact 2 to nie są jakieś badziewia, bo żadnych niemarkowych badziewi bym nigdy w życiu nie kupił, tak samo jak opon bieżnikowanych, czy używanych.
Aktualnie na zimę mam opony Goodyear Ultra Grip 7, także są to jedne z porządniejszych opon i poprzedniej zimy nawet jak nasypało konkretne ilości śniegu, to tam, gdzie co niektórzy się pozakopywali, ja przejeżdżałem bez problemu a mam tylko ośkę
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mabrothrax, jak beda dragi to ja jade :mrgreen:
pawelrybak15, jaja sobie robie, a Tys taki przewrazliwiony :lol:
Co do opon, chodzilo mi bardziej o szerokosc i wysokosc opony, a nie o marke
Ja tez poprosze o wykresik i zapraszam jednoczesnie na majoooowke, jest tam masa miejsca zeby pokazac niedowiarkom prawdziwa moc :->
pawelrybak15, jaja sobie robie, a Tys taki przewrazliwiony :lol:
Co do opon, chodzilo mi bardziej o szerokosc i wysokosc opony, a nie o marke
Ja tez poprosze o wykresik i zapraszam jednoczesnie na majoooowke, jest tam masa miejsca zeby pokazac niedowiarkom prawdziwa moc :->
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie weźmie mnie w zakręcie, bo ja będe jechać środkiem drogi <zly>Niki20 pisze:Pawełku ale jak na wyjściu z zakrętu będziesz miał małą prędkość to on Cię weźmie jadąc szybko po zakręcie Wtedy docenisz co to znaczy gleba i niska opona :mrgreen:
Dawaj wykres tutaj nie mazgaj się
Wykres będzie na PW dla zaufanych
P.S. A na tej majoVWce w dragach jest klasa Diesel ?
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
w zakręcie się nie wyprzedza zrobi to zaraz za nim.pawelrybak15 pisze:Nie weźmie mnie w zakręcie, bo ja będe jechać środkiem drogi <zly>
tak jest klasa diesel, można sobie także bez zobowiązań stanąć z kolegą na kresce Prawda keczy :?: :lol:pawelrybak15 pisze:P.S. A na tej majoVWce w dragach jest klasa Diesel ?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
co przy sredniej obecnej cenie ON w granicach 5,60PLN daje wynik circa about 37PLN za 100km.pawelrybak15 pisze:skoro na 66ciu litrach przejechałem 1037km, to wychodziłoby na to, że mam spalanie około 6,5 litra na 100km
czyli jakies 1000km w obie strony - 3majac sie powyzszej kalkulacji i po uwzglednieniu przyszlorocznych podwyzek cen paliwa obstawiam ze obrocisz 'w te i wefte' za okolo 400PLN, a...pawelrybak15 pisze:jestem z Wielkopolski, a Ułęż to Lubelszczyzna
...to moze i za mniej. nawet jezeli przyjac ze Szkoci to mieszkancy Poznania wygnani z miasta za rozrzutnosc sadze ze burmistrz Twojego miasta pozostawi Cie wsrod jego obywateli.pawelrybak15 pisze:jeśli oduczę się butowania, to zejdę do tych 5,5-6 litrów na setkę
idac dalej - do majovwki zostalo circa about 5 wyplat totez odkladajac z kazdej stowe w maju masz na mientko na wache i okolice ERGO jak dla mnie z powyzszych Twoich wypowiedzi wynika ze:
po primo przeczysz sam sobie,
po secundo dajesz dowod ze nalezysz do panujacej tu wiekszosci olowianodupnych mocarzy zzaklawiaturnych, a
po tertio nie masz odwagi sie zebrac i przyjechac na jakies wieksze wydarzenie zeby szersze audytorium moglo w koncu obejrzec auto o ktorym piszesz w kazdym swoim poscie na tym Forum.
[center]tak, to jest prowokacja i owszem, probuje teraz wjechac Ci na ambicje - moze w koncu ruszysz zadem.[/center]
jak przyjedziesz odszczekam przy zgromadzonych wszystko co napisalem wyzej i stawiam zimne
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jak się wkurzę, to przyjadę <zly>
O swoim wozie dyskutuje w moim temacie, a pozatym od pewnego czasu mało się odzywam
Jak zauważyła pewnie zdecydowana większość, długo długo nic się w temacie mojego wozu nie dzieje, bo mam problemy finansowe i nie mogę realizować planów, póki co po prostu to co jest do zrobienia jest na bierząco naprawiane a oprócz tego tylko zalewanie i jeżdżenie. Od paru miesięcy leży u mnie turbosprężarka Garrett T3 i czeka na spływ oleju i montaż, pozatym poszukuje kompletnego układu wydechowego do 1,6 TD (prócz kolektora wydechowego i rury idącej od turbo do tłumika wstępnego).
O swoim wozie dyskutuje w moim temacie, a pozatym od pewnego czasu mało się odzywam
Jak zauważyła pewnie zdecydowana większość, długo długo nic się w temacie mojego wozu nie dzieje, bo mam problemy finansowe i nie mogę realizować planów, póki co po prostu to co jest do zrobienia jest na bierząco naprawiane a oprócz tego tylko zalewanie i jeżdżenie. Od paru miesięcy leży u mnie turbosprężarka Garrett T3 i czeka na spływ oleju i montaż, pozatym poszukuje kompletnego układu wydechowego do 1,6 TD (prócz kolektora wydechowego i rury idącej od turbo do tłumika wstępnego).