[80 B4 2.0 ABK 115 KM] Prośba o zdjęcie
[80 B4 2.0 ABK 115 KM] Prośba o zdjęcie
Witam Czy moglibyście mi wstawić zdjęcie zegarów swojej B4 ABK ( Bez elektryki ). Bardzo bym prosił o zdjęcie tylko na zapłonie włączonym i na odpalonym silniku przy włączonych światłach. Z góry bardzo dziekuję. Pozdrawiam
Chce porównać swój licznik z innym chodzi mi o to jakie kontrolki sie świecą. Np. zegarek, termometr, Abs. Bo u mnie jest tylko zegarek i chce zobaczyć czy może przypadkiem czegoś nie mam lub cos mi sie nie popsuło. Może to głupie ale i takie usterki trzeba robić jeśli są.krisiun1 pisze:Napisz może w jakim celu potrzebne jest Ci to zdjęcie?
I tu jest zonk Swiecą sie zegary ( prędkościomierz, obrotomierz wskazniki temp i poziom PB ) zegarek ale nie podświetla mi sie termometr. O to chodzi :p A u kolegi w ABT sie swieci i + do tego ABS mu sie swieci. Dlatego chciałem zapytać o wersje ABK. Dodam ze kolega tez ma tzw golasa, bez elektryku Pozdrawiamkrisiun1 pisze:Jeśli świeci się podświetlenie zegarka i termometru to jest OK, wszystko inne zapalające się podczas włączonego silnika nie jest OK. <ok>