witam kolega kupil mi w polsce pompe za 450 zł okazja byla sprawdzil ja u pompiarza i ma chodzic. teraz czekam na paczke:D
[ Dodano: 2011-11-30, 09:35 ]
Witam kolega ma taka samą pompe i tez mu padla... mial by ktos z klubowiczow taka pompe do sprzedania???
[b4 1z] Jaki typ pompy 1z
-
- Forum Audi 80
Skoro mowa o nastawniku potencjometrycznymm. Ostatnio uszczelniałem i tulejowałem swoja pompe.. Pompiarz powiedział, ze pierwszy raz spotkał sie z nastawnikiem w tak dobrym stanie:D musiałem sie pochwalic:DMUNIOR pisze:Tylko się nie zdziw jak po przełozeniu takiej pompy ,czy nastawnika ,będzie lipa ,jak nie od razu ,to za jakiś czas ...znalezienie w dobrym stanie samego nastawnika potencjometrycznego z audi ,mozna śmiało porównać do trafienia 6 tki w LOTTO jak już chcesz używkę to szukaj od BMW tds,albo Opla ...choć i tu ciężko znależć coś sprawnego ...najczęściej kasa wydana na używany nastawnik potencjometryczny ,to kasa wyrzucona w błoto ,o czym przekonało się wielu ,tyle że niewielu się tym pochwaliłokojak85 pisze:Sama pompa nie ma tu znaczenia. Jeżeli masz sprawny nastawnik to sam nastawnik możesz przełożyć
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80