[80 B4 2.0E]Problem z podświetlanym Licznikiem i Radio
[80 B4 2.0E]Problem z podświetlanym Licznikiem i Radio
Witam
Mam wielki problem z licznikiem i z radiem polega on na tym że od kiedy podłączyłem radio przestało chodzi mi podświetlanie licznika cały czas pali mi bezpiecznik nr 14 nawet jak radio odłączę i włożę bezpiecznik to i tak go spali. Wydaje mi się że gdzieś jest jakieś przebicie i będzie go palił cały czas. może podpowiedzcie co mogło by być tego przyczyną?
Mam wielki problem z licznikiem i z radiem polega on na tym że od kiedy podłączyłem radio przestało chodzi mi podświetlanie licznika cały czas pali mi bezpiecznik nr 14 nawet jak radio odłączę i włożę bezpiecznik to i tak go spali. Wydaje mi się że gdzieś jest jakieś przebicie i będzie go palił cały czas. może podpowiedzcie co mogło by być tego przyczyną?
-
- Forum Audi 80
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Pewnie tak, bo pod bezpiecznikiem 14 jest podłączony "oświetlenie tablicy rejestracyjnej, oświetlenie wskaźników, oświetlenie komory silnikowej,oświetlenie skrzynki na rękawiczki"ary123 pisze:w sumie znalazłem ale od oświetlenia schowka może to być tego przyczyna bo cała wiązka była by do wyrzucenia od lampki
a co do radia to pewnie tylko zbieg okoliczności ono jest podłączone po bezp. 4.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80