[Audi 80 B3][Swap 20V Turbo] hibernacja
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 04 gru 2011, 18:14 przez Apocalipto, łącznie zmieniany 1 raz.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
szukalem tego po calym forum, bo gdzies mi sie przewinelo zdjecie i powiem Ci, że motyw dobry mocno ale mogłeś spróbować pogadać z ludźmi, co bawią się w przyciemnianie szyb żeby dobrać folie odpowiednio przepuszczającą i dograć to z narożnymiApocalipto pisze: Przymiarka lamp <lol>
ogólnie pomysł na ogromny plus!
pozdrawiam.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie ma szans :mrgreen: czarne folie do lamp są tylko 2 - jasno czarna i czarna i są to tylko chińskie folie, znani producenci folii do szyb nie robią niestety folii do lamp a szkoda.szuan pisze:ale mogłeś spróbować pogadać z ludźmi, co bawią się w przyciemnianie szyb żeby dobrać folie odpowiednio przepuszczającą i dograć to z narożnymi
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Apocalipto, ale ja piszę tylko o folii termokurczliwej Wyjaśniłem to już wcześniej - folia do szyb się KURCZY tak jak jej nazwa wskazuje, folia do lamp się rozciąga, naciąga czyli możesz dopasować ją do praktycznie każdego kształtu i co najwazniejsze możesz nią wypełniać dołki, szczeliny, rowki itd, działa identycznie jak folie do karoserii.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2011, 08:16 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.