[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
oż Ty mendo jedna :mrgreen: czekaj bedziesz coś chciałNiki20 pisze:kiepska ta kiera jakaś :lol: Lipa Łukaszu lipa, ja myślałem że tu jakiś konkret a tu lipa :lol:
no jak nie pada jak pada, przed chwilą Mabro bokiem latał :mrgreen:LU CASH pisze:Jaki śnieg -ludzie ? .Może chałupe ktoś ocieplał
Swoja drogą ładny ster <ok>
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
sprawiłem sobie podchoinkowy zestaw części :mrgreen: w zasadzie to kupiłem auto dla samych foteli .. łamane elektryczne recaro w satynie z napisami quattro przy okazji kilka innych fajnych gratów. Liczyłem się z tym iż auto będzie jakimś tureckim ulepem, jednak ku miłemu zaskoczeniu okazało się iż wszystko jest ori i profi robota .. RIEGER DIETRICH MHW wszystko w kwitach itd ... po weekendzie wyciagam co mi potrzeba, jak ktoś szuka fajnej ładnej zadbanej B4 w oryginale to będzie do sprzedania :mrgreen:
auto mam już kilka dni, a z foteli cieszę sie nadal jak dziecko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
auto mam już kilka dni, a z foteli cieszę sie nadal jak dziecko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
skoro w tym temacie wrzuciłem ten post to proste że graty nie pójdą do 4000s :mrgreen: .. przede wszytkim fotele i lustra, co prawa mam lustra RS2 na stanie ale te się trafiły w kolorze compi to póki co z głowy mam malowanie.KoralB3 pisze:duo, oczywiście ławeczkę i lampy przekładasz do compi ? :mrgreen:
ori S2 RS2 .. już tu kilku mnie męczy żeby je sprzedać narazie hit cenowy to 5000zł ktos da więcej ? hehe odrazu mówię, że póki co nie są na sprzedaż .. póki co bo jest jeszcze jedna rzecz lepsza od nich ... szaro czarna z RS2 i tylko na to mógłbym te wymienić :mrgreen:Bartek90 pisze:Te fotele są ori? Ale trafiłeś, zajebiste są
Ostatnio zmieniony 08 gru 2011, 11:35 przez duo, łącznie zmieniany 2 razy.