Chyba jednak nie. Hemp.KORU pisze:Diesel w Coupe inzynierowie z Ingolstadt byliby niezle zaskoczeni. Chyba jedyny taki na świecie ? Jaka bedzie skrzynia ?
Czerwone Audi Coupe TDI - Stłuczka / str 46
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Dziękuję, mama wybierała :mrgreen:gornik pisze:trepek, ładny dywan.
Z TDI, BAA.KORU pisze:Jaka bedzie skrzynia ?
Wiązki wszystkie podpiętę, mam nadzieję, że dobrze Przy okazji wyrzuciłem sterownik LPG, alarm, centralkę z pilota i samoróbkę wiązki od elektrycznych szyb.KoralB3 pisze:Czekam na dalszy postęp .
Tymczasowo trzeba będzie żyć bez uchulnych szyb i bez centralnego aż się nie zrobi tak jak być powinno w orginale
No i zaczynam składać, jutro postaram się złożyć środek oraz postawić go na przednich kołach (nie ma jeszcze sanek z wahaczami przykręconych). Myślę, że w weekend wyjedzie na drogę jak nic nieprzewidzianego się nie stanie.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
trepek, W sobotę chcę widzieć filmik z odpalenia silnika :mrgreen: Swoją drogą rzadko spotyka się ori dywaniki w pełnoletnich Audi na dodatek w takiej barwie
Skoro Grzesiu ma zamiar zapodać Pierburga to po co inwestować teraz w Boscha ?icemerc pisze:A to nie lepiej od razu kompa od kostrza zakładać aby pozniej na nowo nie wyjmować sterownika??
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Środek prawie złożony.
Kilka bubli i druciarstwa w nim jest ale powoli wszystko się zrobi Niestety boczek drzwi kierowcy ma ułamane połowę mocowań, ehh...
Ja wiem, że z samochodem należy się obchodzić jak z człowiekiem no ale żeby rozwalony pierścień wybieraka bandażem oblożyć? :mrgreen:
Rzeźnicze skrócenie długości drążka:
A tutaj wymienione:
Oraz środek:
Kierownica Nardi, dobre to to czy wieś? Takie było już
Kilka bubli i druciarstwa w nim jest ale powoli wszystko się zrobi Niestety boczek drzwi kierowcy ma ułamane połowę mocowań, ehh...
Ja wiem, że z samochodem należy się obchodzić jak z człowiekiem no ale żeby rozwalony pierścień wybieraka bandażem oblożyć? :mrgreen:
Rzeźnicze skrócenie długości drążka:
A tutaj wymienione:
Oraz środek:
Kierownica Nardi, dobre to to czy wieś? Takie było już
- Audi Sport
- Forum Audi 80