[80 B4 ABT} klimatyzacja kilka pytań
[80 B4 ABT} klimatyzacja kilka pytań
Jak w temacie zakupiłem klimatyzację i niestety element zaznaczony na zdjęciu uległ uszkodzeniu podczas podróży. Moje pytanie czy może jest on taki sam jak w moim aucie w wersji bez klimy proszę o szybką odp
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony 30 lis 2011, 17:47 przez zubik22, łącznie zmieniany 2 razy.
panowie mam taką chłodnicę klimatyzacji i nie mogę ją dopasować do mojej b4 abt. Orientuje się ktoś może czy ona pasuje do mojego modelu
tu podaje nr co jest na niej 893260401E
tu podaje nr co jest na niej 893260401E
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Witam Koledzy
mam problem z moją klimatyzacją, a właściwie to z tym, że nie jest ona podpięta elektrycznie. Auto to 80 B4 TDI avant 95r., klimatyzacja manualna fabryczna. Szukałem pomocy w temacie "[B3/B4] Montaż klimatyzacji do wersji bez niej- koniec prac" i tam bardziej szczegółowo opisałem jaki jest stan rzeczy. Niestety chyba już nikt tam nie zagląda, więc szukam pomocy tutaj.
mam problem z moją klimatyzacją, a właściwie to z tym, że nie jest ona podpięta elektrycznie. Auto to 80 B4 TDI avant 95r., klimatyzacja manualna fabryczna. Szukałem pomocy w temacie "[B3/B4] Montaż klimatyzacji do wersji bez niej- koniec prac" i tam bardziej szczegółowo opisałem jaki jest stan rzeczy. Niestety chyba już nikt tam nie zagląda, więc szukam pomocy tutaj.