spoko, ja nie z tych co pękająKORU pisze:Audi Mafia ? czy towarzystwo wzajemnej adoracji :lol:Bastek pisze:Oj duo musisz teraz uważać, bo niektórzy za takie graty są w stanie zabić :mrgreen:
[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
przed 8 rano juz przelew za nią wysłałem a tuż po wystawieniu wysłałem smsa ( bo tel. był wyłączony ) ze ją biore napewno i rano zadzwonie po numer konta ... także chyba byłem troche szybszymaniekmac pisze:mało brakowało a ta B4 ka z tymi rarytasami byłaby moja :evil: - ale byłeś szybszy o ułamek sekundy, ważne że graty zostają na naszych terenach - Pozdrawiam
duo pisze:oryginalne czarne .. jak ktoś chce może sobie malować chrom, powodzenia. Ja wyznaję zasadę, że jak coś da sie kupić oryginalnego zamiast drutować i mnie na to stać to takie własnie wolę - ot takie moja małe zboczenie
Nooo aleś sieę zezłościł <lol>
To teraz czekam na czarny sufit w sedanie <mikolaj> może zagości <lol>
mówisz ojciec ? :mrgreen: no cóż jak trzeba to trzeba, będzie pierwsze compi z czarnym sufitem w pl, a moze i na świecie <lol>chmiel25 pisze:duo pisze:oryginalne czarne .. jak ktoś chce może sobie malować chrom, powodzenia. Ja wyznaję zasadę, że jak coś da sie kupić oryginalnego zamiast drutować i mnie na to stać to takie własnie wolę - ot takie moja małe zboczenie
Nooo aleś sieę zezłościł <lol>
To teraz czekam na czarny sufit w sedanie <mikolaj> może zagości <lol>