Zwyły turbo timer, nic nowego 8-)archi-85 pisze:a nawet ma podlaczone gaszenie tak ze zamyka auto idzie do domu a auto chodzi a jak ostudzi sie turbina to samo sgasnie
[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
nic nowego dla kogos kto ma turbo bo dla mn ie nowoscelmlody pisze:Zwyły turbo timer, nic nowego 8-)archi-85 pisze:a nawet ma podlaczone gaszenie tak ze zamyka auto idzie do domu a auto chodzi a jak ostudzi sie turbina to samo sgasnie
jak fajnie pojdzie do bede mial dwa piece do bagażnika!!! AUTOTEK 600.S i 400.s. jak tylko dostane robie pelna zabudowe i pozadek w kuferku ale nie martwcie sie air ride tez bedzie <ok>
kolega rozbil ta audi i chyba na czesci bedzie sprzedawal!!!dodam ze tylnym rogiem!
na dzis rezygnuje z wzmacniacza autotek na rzecz orion 8004 moze sie uda kupic
udalo mi sie wrescie przywiesc butle do air ride. bedzie z gasnicy (mam nadzieje ze sie nadaje)
mialem ubaw jak musialem oproznic
niestety butla ma tylko 8 l wiec to troche malo ale musi wystarczyc!
brakuje mi tylko mcpersonow do zaczynania prac!
na dzis rezygnuje z wzmacniacza autotek na rzecz orion 8004 moze sie uda kupic
udalo mi sie wrescie przywiesc butle do air ride. bedzie z gasnicy (mam nadzieje ze sie nadaje)
mialem ubaw jak musialem oproznic
niestety butla ma tylko 8 l wiec to troche malo ale musi wystarczyc!
brakuje mi tylko mcpersonow do zaczynania prac!
wiem ale bedzie musial wystarczyc jak bedzie bardzo kiepsko to zaloze takie dwie!!!!! i je jakos fajnie uloze pobawie sie i ladnie je pomaluje a nawet jakis areograf wstawie
caly czas mysle jak zrobic zabudowe audio i co tam wstawic ile piecykow i ile glosnikow 2 czy 1 ! boje sie ze dwa glosniki i dwa piece dotego butle i kompresor mi sie nie zmiesci!! ciagle cos mi sie mysli zmieniaja! teraz mam w glowie tanie rozwiazanie czyli orion 8004 ktory napedzi przod i jeden glosnik! glosnik czy bedzie jeden czy dwa beda w tylnej scianie a piec w podlodze pod szyba z wentylacja
kombinuje teraz jakos podswietlic silnik i chyba zrobie to tasma led tylko zamontuje ja tak ze nie bedzie jej widac!!
caly czas mysle jak zrobic zabudowe audio i co tam wstawic ile piecykow i ile glosnikow 2 czy 1 ! boje sie ze dwa glosniki i dwa piece dotego butle i kompresor mi sie nie zmiesci!! ciagle cos mi sie mysli zmieniaja! teraz mam w glowie tanie rozwiazanie czyli orion 8004 ktory napedzi przod i jeden glosnik! glosnik czy bedzie jeden czy dwa beda w tylnej scianie a piec w podlodze pod szyba z wentylacja
kombinuje teraz jakos podswietlic silnik i chyba zrobie to tasma led tylko zamontuje ja tak ze nie bedzie jej widac!!
thebarylka pisze:archi-85, a teraz tak na powaznie ile wlozyles kasy w ta Audice ??
O takie rzeczy jest nieprzyzwoicie pytać ..... :mrgreen:
Hmm... ja zawsze wolałem sprawy mechaniczne , dlatego obstawiam air ride, ale przecież zrobisz jak uwazasz... lepiej nie radzic się czy to czy to bo się poźniej mętlik robi w głowie...
Szkoda tej 90 kumpla, juz tych samochodów wogule nie widac na drogach...
8l niby mała butla, ale wiadomo im wieksza będziesz wkładał, tym mniej miejsca w aucie będzie ... ile wogule waży b1 ??
Troche mnie nie bylo na forum
Na pocztek powiem ze dotarly naklejki
udalo mi sie tez kupic nowa polke w bardzo dobrym stanie pod kierownice ( w mojej ktos wyrabal dziury pod glosnik)
dla porownania z porzednia
udalo mi sie tez kupic wloty powietrza w kolorze brazowym bo mialem czarne!
kupilem nowy sopran morela mt11 (mialem spalony) ciezko kupic bo nie produkowane!!
Na mikolajki dostalem nowe klemy
znalazlem czas na zlozenie oslonek gumowych chroniacych od blota
zabralem sie za zabudowe bagaznika
i kupilem cos zajebi....... orion 8002
na dzien dzisiejszy to by bylo tyle co udalo mi sie zdzialac
Na pocztek powiem ze dotarly naklejki
udalo mi sie tez kupic nowa polke w bardzo dobrym stanie pod kierownice ( w mojej ktos wyrabal dziury pod glosnik)
dla porownania z porzednia
udalo mi sie tez kupic wloty powietrza w kolorze brazowym bo mialem czarne!
kupilem nowy sopran morela mt11 (mialem spalony) ciezko kupic bo nie produkowane!!
Na mikolajki dostalem nowe klemy
znalazlem czas na zlozenie oslonek gumowych chroniacych od blota
zabralem sie za zabudowe bagaznika
i kupilem cos zajebi....... orion 8002
na dzien dzisiejszy to by bylo tyle co udalo mi sie zdzialac