[Audi 90 B3] Cult by Small3r - foto str. 38
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Korzystając od razu z okazji zapytam jeszcze o coś, o co już pytałem w temacie użytkownika Ynstu80, który pomalował swoje światła cofania, czarną farbą do świateł.
Chodzi o to, że wszyscy wiemy jakie są drogie światła treser oraz to, że olepienie folią jest pracochłonne i nie zawsze wychodzi tak jakbyśmy tego oczekiwali. W związku z tym moje pytanie. Czy jest możliwość pomalowania na czarno całych świateł? :roll:
pawelrybak15, będzie gumowa <ok>
Chodzi o to, że wszyscy wiemy jakie są drogie światła treser oraz to, że olepienie folią jest pracochłonne i nie zawsze wychodzi tak jakbyśmy tego oczekiwali. W związku z tym moje pytanie. Czy jest możliwość pomalowania na czarno całych świateł? :roll:
pawelrybak15, będzie gumowa <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hahah, chodzi o to, że położenie tak folii jak ma delik, graniczy prawie z cudem. Ile to pracy... A potem zatrzyma Cię policja i całą pracę zmarnować zdarciem...
A tutaj też by było trochę pracy, ale nie aż tyle. Na dodatek, nie chcę sobie wlewać, ale nawet nieźle mi idzie malowanie, więc raczej bym położył równo farbę. Z dwie warstwy, żeby nie było za ciemno i potem bezbarwny, żeby nadać takiego połysku jak po zastosowaniu folii <ok>
EDIT Właśnie widziałem lampy zrobione na wściekły czerwony i teraz się zastanawiam między wściekłym czerwonym, takim bardzo przejrzystym, a czarnym. Co myślicie?!
A tutaj też by było trochę pracy, ale nie aż tyle. Na dodatek, nie chcę sobie wlewać, ale nawet nieźle mi idzie malowanie, więc raczej bym położył równo farbę. Z dwie warstwy, żeby nie było za ciemno i potem bezbarwny, żeby nadać takiego połysku jak po zastosowaniu folii <ok>
EDIT Właśnie widziałem lampy zrobione na wściekły czerwony i teraz się zastanawiam między wściekłym czerwonym, takim bardzo przejrzystym, a czarnym. Co myślicie?!
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzisiaj od rana pracowita niedziela 8-)
Ledy zamiast żarówek, zobaczymy ja będzie to świeciło w nocy.
W związku z tym moje pytanie. Ponieważ wkurza mnie to, że wymieniłem wszystkie żarówki w liczniku i nadal jest on nierówno podświetlany, moje pytanie. Czy podejdą któreś z tych pokazanych poniżej do licznika? I czy to dobry pomysł?
Takie teraz włożyłem zamiast żarówek, i jeszcze mi kilka zostało.
Ledy zamiast żarówek, zobaczymy ja będzie to świeciło w nocy.
W związku z tym moje pytanie. Ponieważ wkurza mnie to, że wymieniłem wszystkie żarówki w liczniku i nadal jest on nierówno podświetlany, moje pytanie. Czy podejdą któreś z tych pokazanych poniżej do licznika? I czy to dobry pomysł?
Takie teraz włożyłem zamiast żarówek, i jeszcze mi kilka zostało.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Ale kombinujesz z tymi lampami, malowanie to nic nowego, kwestia poświęcenia kilku chwil, tak samo jeżeli chodzi o folie, z tym że folie możesz sobie zerwać w każdym momencie. Jednak nigdy nie będzie to wyglądać tak dobrze jak ori. Druga sprawa to, że szkoda 90tkowej blendy tak jak Kunik mówi. Albo dozbieraj monety na ori Tresery albo dorzuć do tej blendy kierunki z avanta i wsio
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Do osób, które tak bardo lubią się ścierać co lepsze: PB czy ON a na mechanice znają się tyle co kot napłakał - 1.6 TD miał plastikową osłonę wałka rozrządu dlatego, że jest wyposażony w turbinę, plastikowa osłona miała na celu wyhamowanie rozpryskiwanego oleju aby go za dużo przez odmę nie wsysało. Ot, często najprostsze rozwiązania są tymi najskuteczniejszymi.
I apel do wszystkich: przestańcie się tak ścierać PB z ON bo to żałosne.
Co do lamp tylnich, mam czarną blendę do 90'tki na sprzedaż w dwóch częściach do złożenia w dobrych pieniążkach.
I apel do wszystkich: przestańcie się tak ścierać PB z ON bo to żałosne.
Co do lamp tylnich, mam czarną blendę do 90'tki na sprzedaż w dwóch częściach do złożenia w dobrych pieniążkach.
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kunik, to po prostu rozbiorę i zobaczę.
Tighe, wiadomo, że nie będzie. Ale z dwojga "złego" wybieram malowanie. Niestety/stety jestem studentem i mój budżet jest mocno ograniczony, więc uzbieranie sobie na tresery trochę by zajęło.
pawelrybak15, pytam czy któreś z tych podejdą, bo po prostu takie już mam i skoro mogą pasować, to czemu wydawać niepotrzebnie pieniądze.
trepek, a orientujesz się, czy jest możliwość zamontowania takiej osłony w PS? Napisz mi na PW co znaczy w dwóch częściach oraz cenę
Tighe, wiadomo, że nie będzie. Ale z dwojga "złego" wybieram malowanie. Niestety/stety jestem studentem i mój budżet jest mocno ograniczony, więc uzbieranie sobie na tresery trochę by zajęło.
pawelrybak15, pytam czy któreś z tych podejdą, bo po prostu takie już mam i skoro mogą pasować, to czemu wydawać niepotrzebnie pieniądze.
trepek, a orientujesz się, czy jest możliwość zamontowania takiej osłony w PS? Napisz mi na PW co znaczy w dwóch częściach oraz cenę