[Audi B4 1Z] srebrna seria - drobne zmiany str.1
- mateuszz117
- Forum Audi 80
Kilka dni temu wylał się prawy tylny amortyzator i trzeba było wreszcie coś z tym zrobić, bo audi kiepsko sie prowadziło.
Co dziwne amortyzator nie puścił na uszczelnieniach, ale sobie przerdzewiał i zrobiła się mała dziura prze którą uciekał olej :shock: Miejsce to można zobaczyć na poniższej fotce.
Długo zastanawiałem się co założyć żeby nie odczuwać dyskomfortu psychicznego i wybór jednak padł na Bilsteina.
Mam nadzieje, że godnie zastompią miejsce ori używek :mrgreen:
Co dziwne amortyzator nie puścił na uszczelnieniach, ale sobie przerdzewiał i zrobiła się mała dziura prze którą uciekał olej :shock: Miejsce to można zobaczyć na poniższej fotce.
Długo zastanawiałem się co założyć żeby nie odczuwać dyskomfortu psychicznego i wybór jednak padł na Bilsteina.
Mam nadzieje, że godnie zastompią miejsce ori używek :mrgreen:
- mateuszz117
- Forum Audi 80
to teraz wiem dlaczego nie kojarze avanta :mrgreen: A za takimi autami jak mazda się po prostu nie rozglądam. Dobrze, że nie trąbiłeś, bo bym sobie pewnie pomyślał czego on chce :lol: Wpadaj jutro na spota to sobie pogadamy. Tylko avantem, bo jak przyjedziesz mazdą to może być różniebenjy2 pisze:AAA bo jechałem Mazdą 6 taty ale też kombi minęlismy sie zaraz w nagladach na tym nowym odcinku na łuku
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
Kojarze ją z allegro ABT w automacie :mrgreen: Jak dobrze, że robiłem screena z ogłoszenia :mrgreen:SebastianCOOO pisze:Kojarzysz może zieloną B4 na blachach NIL 19EG
Do ślicznotki to jej jeszcze bardzo dużo brakuje, ale jak narazie jest w miarę przyzwoicie
Pozdro
Jak widać na poniższych zdjęciach nie zawsze :lol:Dregan pisze:furka jak zawsze blyszczy xD
Z racji pogody jaką mamy i tego, że auto dość dużo jeździ wygląda tak a nie inaczej
- mateuszz117
- Forum Audi 80