Kalendarz 2012 - dyskusja, uwagi, ustalenia.
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Bardzo się cieszę, że się spodobało. Przepraszam za nieoczekiwaną zmianę koncepcji tła, ale uznałem to za stosowne, gdyż te rozmazane tła po bokach były zbyt mdłe i stwarzały wrażenie kalendarza robionego "na jedno kopyto", a nie taki cel chcę uzyskać. W razie co stary koncept uzyskam wyłączając kilka warstw i włączając jedną dodatkową (ale wolałbym do tego nie wracać).
Słonik, maj był zrobiony w 5 min i nie miałem już siły się bawić, prawdopodobnie całe tło ulegnie zmianie.
Dziś spałem 2 godziny, a przed chwilą wróciłem z Suwałek (widziałem tam czerwone coupe z zardzewiałą maską jak włączała się do ruchu, czyje to audi? .
Po 600km dzisiejszej trasy walę browar i może do 24 się wyrobię z resztą miesięcy.
Ważne: do kogo mam wysłać gotowe pliki? Każda strona będzie ważyła ok. 8MB bez kompresji stratnej w rozdzielczości do druku na A4 przy 300dpi. Zatem ok. 100MB. Proponuję wrzucenie to na mój serwer, ale komu mam dać link do plików?
[ Dodano: 2011-12-13, 20:11 ]
Słonik, maj był zrobiony w 5 min i nie miałem już siły się bawić, prawdopodobnie całe tło ulegnie zmianie.
Dziś spałem 2 godziny, a przed chwilą wróciłem z Suwałek (widziałem tam czerwone coupe z zardzewiałą maską jak włączała się do ruchu, czyje to audi? .
Po 600km dzisiejszej trasy walę browar i może do 24 się wyrobię z resztą miesięcy.
Ważne: do kogo mam wysłać gotowe pliki? Każda strona będzie ważyła ok. 8MB bez kompresji stratnej w rozdzielczości do druku na A4 przy 300dpi. Zatem ok. 100MB. Proponuję wrzucenie to na mój serwer, ale komu mam dać link do plików?
[ Dodano: 2011-12-13, 20:11 ]
Pewnie w styczniu będzie luty, w marcu też luty <ok>eSPe pisze:zana napisał/a:
już go widzę u mnie na ścianie w pokoju
w lutym.
Powiększyć styczniowej fotki mojego cabrio nie mogę powiększyć, bo jest w rozdzielczości natywnej prosto z aparatu. Ale zany lekko mogę wykadrować.
zana, powiększyć tyle ile pozwoli rozdzielczość ori fotki?
Wziąłem się za najtrudniejszą fotę, bo musiałem usunąć naklejki z Avanta Żetona. Oto strona grudnia:
Myślę, że może być, ale ewidentnie czuję brak sił do dalszej pracy na dziś. Zjem kolację i zobaczę czy siły wrócą
zana, powiększyć tyle ile pozwoli rozdzielczość ori fotki?
Wziąłem się za najtrudniejszą fotę, bo musiałem usunąć naklejki z Avanta Żetona. Oto strona grudnia:
Myślę, że może być, ale ewidentnie czuję brak sił do dalszej pracy na dziś. Zjem kolację i zobaczę czy siły wrócą