AR90QCRT 44 Rajd Festiwalowy
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
auta nie sprzedam więc coś z nim muszę zrobić widząc dobre projekty odsprzedawane za 1/3 ceny wkładu ręce mi opadają. Męczyłem się z nim prawie 3 lata więc coś chcę z tym zrobić. Nie będę w stanie się sam w pełni finansować więc muszę poszukać pomocy. Wystarczy kilkunastu sponsorów i już jadę. Sponsorów ciężko to prawdą, jest cała masa dobrych kierowców który mają problem z tym tak że podchodzę do tego na spokojnie. Wstępnie ustawiam w moim planie 10 startów (to i tak duża jak dla mnie). Zakładam że coś się może wysrać i może się to zmienić. Kompletuje graty serwisowe w zakresie podstawowym. Auto do marca zostanie przygotowane tak żeby można było pojechać. Reszta zależy od tego jak się będę czuł za kierownicą bo przyznam że auto mnie stresuje.
G.
G.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Traktuje poważnie każdą złotówkę, może być nawet wróbelek elemelek.
projekty proszę przesłać na:
conicracingteam@gmail.com
1. projekt
2. propozycja kwoty / cm2
3. miejsce reklamy na aucie
za kilka dni auto zostanie podzielone na powierzchnie reklamowe i łatwiej będzie wybrać.
zawodowo zajmujemy m.in. projektowaniem graficznym więc obróbka graficzna nie będzie problemem.
G.
projekty proszę przesłać na:
conicracingteam@gmail.com
1. projekt
2. propozycja kwoty / cm2
3. miejsce reklamy na aucie
za kilka dni auto zostanie podzielone na powierzchnie reklamowe i łatwiej będzie wybrać.
zawodowo zajmujemy m.in. projektowaniem graficznym więc obróbka graficzna nie będzie problemem.
G.
Pomysł ze sponsoringiem dobry, ale przy tym kolorze aż się prosi o barwy Audi Sport :
http://img256.imageshack.us/img256/4880 ... imsa04.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/4880 ... imsa04.jpg
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80