czyli spring jeden z tzw. podstawowych. spryski musze zrobić, tylko nie wiem czy dostane te same wkłady spryskujące z podwójnymi dyszami bo tylko tego mi brakuje a tak to wszystko jest cacy. czy całe spryski trzeba kupić? i springi nowe lepiej czy używane?LU CASH pisze:- Spring -40
- Fele czarny połysk lub półmat
- Spryski
To by sie przydało.
Moje zielone Coupe
irekkstan pisze:Czy ciemne felgi nie zgubią się w tym samochodzie? Ja bym proponował na biało, ewentualnie zostać tak jak jest. A coupe ładne, ładne <ok> .
właśnie myśle, ze ciemne bylyby stonowane.......białe ciekawe ale dosc smiale...ale też warte przemyśłenia sprobuje w virtualu zobaczyc...najlepiej byloby ranty odnowic bo poprzecierane i wtedty pomalować. macie może orientacje ile taki zabieg kosztuje? i ew. namiary na kogos z fotum kto i regeneruje i maluje?
Witam
Dysze te podwójne do spryskiwaczy dostaniesz, tylko ASO, kupowalem w tamtym roku-jeszcze byly,
jesli potrzebujesz numer dysz i cene podam Ci pod wieczór (zdaje mi sie ze ok 80 zl za dwie dałem), auta nie sa pierwszej mlodosci i co jakis czas pewne czesci nie sa juz dostepne, wiec lepiej spręż się - biegaj i pytaj do ASO!
i taka moja rada;
Spryskiwacz jest gumowy, dysza plastikowa, pamietaj ze jesli raz wsadzisz dysze to juz jej nei wyciagniesz inaczej jak niszczac ją, nie podwazysz tego srubokretem i połamiesz, wiec jesli masz zamiar malowac zaslep otwór na dysze a dysze załóz po pomalowaniu, zaworki spietrzajace spryskiwacza tez ciezko siedza wiec uwazaj by nie urwac gumowego krucca!
Auto ładne, chyba jakis czas temu wisiało na aukcji? pakiet stylistyczny żadko spotykany, prawdopodobnie wiec sadze ze auto bez dzwonów, powinienes zostawić je w tym pakiecie a nie isc w inne zderzaki, a z lampami od B4 musisz rzezbic pas przedni i dłubać kratkę, lampy b3 i b4 maja inne wymiary, zainteresuj się lepiej tymi gumowymi listwami przy progach, chyba odłażą juz a ich cena też powala :mrgreen:
Dysze te podwójne do spryskiwaczy dostaniesz, tylko ASO, kupowalem w tamtym roku-jeszcze byly,
jesli potrzebujesz numer dysz i cene podam Ci pod wieczór (zdaje mi sie ze ok 80 zl za dwie dałem), auta nie sa pierwszej mlodosci i co jakis czas pewne czesci nie sa juz dostepne, wiec lepiej spręż się - biegaj i pytaj do ASO!
i taka moja rada;
Spryskiwacz jest gumowy, dysza plastikowa, pamietaj ze jesli raz wsadzisz dysze to juz jej nei wyciagniesz inaczej jak niszczac ją, nie podwazysz tego srubokretem i połamiesz, wiec jesli masz zamiar malowac zaslep otwór na dysze a dysze załóz po pomalowaniu, zaworki spietrzajace spryskiwacza tez ciezko siedza wiec uwazaj by nie urwac gumowego krucca!
Auto ładne, chyba jakis czas temu wisiało na aukcji? pakiet stylistyczny żadko spotykany, prawdopodobnie wiec sadze ze auto bez dzwonów, powinienes zostawić je w tym pakiecie a nie isc w inne zderzaki, a z lampami od B4 musisz rzezbic pas przedni i dłubać kratkę, lampy b3 i b4 maja inne wymiary, zainteresuj się lepiej tymi gumowymi listwami przy progach, chyba odłażą juz a ich cena też powala :mrgreen:
to nie wiem jak ktoś je wydobył...dzwoniłem do ASO i albo mnie nie zrozumieli albo już tego nie ma;/ powiedzieli mi za spryskiwacz do malowania 483zł/szt brutto. pogrzało ich!! :evil:
jak możesz to sprawdz numer dysz i cene. bede bardzo wdzięczny bo męczy mnie ten temat strasznie
bo takie dziury jak w tym po prawej http://www.aukcjoner.pl/gallery/006789477-.html#I1
dają po oczach
jak możesz to sprawdz numer dysz i cene. bede bardzo wdzięczny bo męczy mnie ten temat strasznie
bo takie dziury jak w tym po prawej http://www.aukcjoner.pl/gallery/006789477-.html#I1
dają po oczach
tymczasem nie mam kasy na lepszy felunek , parapecik by się powiem szczerze przydał, ale to narazie odkładam na dalszy plan. narazie obecne są w renowacji, naprawa rantów, piaskowanie i wygrzewane w piecu..kolorkiem będzie ciemny grafit - który myślę w miarę się spasuje z resztą..jak tylko odbiorę wrzucę fotki... mam taki plan pomalutku doprowadzić go do takowego stanu.. Tobie SŁONIK zazdroszczę motoku i już doprowadzonego do takiego stanu autka....;pSłonik pisze:Fajna qupeta w fajnym pakiecie.
Ja bym jej felgi zmienił na inne bo te jakos srednio.
Doprowadzac do idealu, dbac i jezdzic <ok>
Tak wisiało na aukcji... Pojechałem oblukałem, kilka rzeczy kuło w oczy....bo gościu nie miał czasu je picować, ale myślę, że to plus bo było widać wady..ale nie było ich tak dużo... praktycznie po kupnie dowiedziałem się, że w takim pakiecie jest, co mnie cieszy <ok> i w związku z tym z body nie zmieniam praktycznie nic... listwy odłażą ale właśnie cena mnie narazie zdemobilizowała, zeby coś z tym robićxxtomek pisze:Auto ładne, chyba jakis czas temu wisiało na aukcji? pakiet stylistyczny żadko spotykany, prawdopodobnie wiec sadze ze auto bez dzwonów, powinienes zostawić je w tym pakiecie a nie isc w inne zderzaki, a z lampami od B4 musisz rzezbic pas przedni i dłubać kratkę, lampy b3 i b4 maja inne wymiary, zainteresuj się lepiej tymi gumowymi listwami przy progach, chyba odłażą juz a ich cena też powala
xxtomek pisze:tu masz numer czesci - to sama dysza, potrzebujesz takie dwie,
893 807 185 cena z kwietnia 2010 to 41,5 zl za sztuke
daj znac co w ASO powiedzieli
poza tym, polecam w sprawie czesci i pojecia o budowie auta zaopatrzyc sie w program "ETKA 7"
:mrgreen: SUPER!!! DZIĘKI WIELKIE....W tygodniu się do nich udam to dam znać co mi powiedzą, mam nadzieje ze to bedzie jeszcze dostepne
a dziękować, zobaczymy jak będą się komponować dobre masz mieszane uczucia.. ja mam podobne...hehe zdjęcia są lipne co prawda, ale sam myślałem, że beda lepiej wykonane ramki ( niestety aukcyjne zakupy ) :mrgreen:
ale jak widzisz...nie zawsze na zdjęciach ładne ale na serio mi się podoba Twoja rakieta..graty za jakby to nazwać.....konkretne posunięcia
ale jak widzisz...nie zawsze na zdjęciach ładne ale na serio mi się podoba Twoja rakieta..graty za jakby to nazwać.....konkretne posunięcia