B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Krycha, niemam czasu na pstrykanie kiedy cos robie przy aucie
na lepsze zdjecia przyjdzie czas moze nawet filmik będzie za tydzień, bo brat zaoferował się pożyczyć widełorejestratora
aha i juz nie potrzebuje podnosnika :mrgreen:
silnik 90°C, olej ~70°C, ciśnienie oliwy między 2.5-3b chyba nie ma źle jeszcze...
pzdr
na lepsze zdjecia przyjdzie czas moze nawet filmik będzie za tydzień, bo brat zaoferował się pożyczyć widełorejestratora
aha i juz nie potrzebuje podnosnika :mrgreen:
silnik 90°C, olej ~70°C, ciśnienie oliwy między 2.5-3b chyba nie ma źle jeszcze...
pzdr
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
panowie spokojnie, do sezonu daleko i wszystko jest do ogarnięcia. Wyjaśnione w poprzednich postach dlaczego tak, a nie inaczej. Będzie niżej, a tył będzie pompował.
Nysa z zlotów jest wykreślona już od dwóch sezonów. Niewiem czy wogóle będe na jakimś zlocie, a właściwie to auto traktuje już jako królika doświadczalnego, wszystko robie z myślą o tym, że ma być wyjęte za jakiś czas i przerzucone do innego, a nie jak jednorazówka, raz włożyć i tak zostawić. Tymczasem, to nie mam nawet czasu się wyspać, a co dopiero odwiedzić dentyste, czy lekarza...
Poskładam tylny zestaw, będzie kolejne wideo.
pzdr
Nysa z zlotów jest wykreślona już od dwóch sezonów. Niewiem czy wogóle będe na jakimś zlocie, a właściwie to auto traktuje już jako królika doświadczalnego, wszystko robie z myślą o tym, że ma być wyjęte za jakiś czas i przerzucone do innego, a nie jak jednorazówka, raz włożyć i tak zostawić. Tymczasem, to nie mam nawet czasu się wyspać, a co dopiero odwiedzić dentyste, czy lekarza...
Poskładam tylny zestaw, będzie kolejne wideo.
pzdr
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
już jest w Lublinie, moja teraz rola taka, żeby wyrobić się do wiosny z odpowiednią sumą.ATLAS pisze:A jak poszukiwania budy?
pzdr