spaykee pisze:tya, ostatnio też jakieś moje posty sprzed miliona lat zostały usunięte.
owszem, tu sie zgodze i nie mam ku temu zadnych watpliwosci... z dnia na dzien baza forum sie powieksza o kazdy post/temat. zgaduje ze serwer na ktorym stoi ma ograniczone miejsce na baze forum a80, tym bardziej ze stoi ono na silniku phpBB zapytan do SQL'a jest coraz wiecej na dobe, wiec zeby uniknac 'wieszania' sie fora admin usówa czesc postow i tematow w dzialach... to ze akurat ten czy tamten topic zginal MOZE aczkolwiek nie musi byc czystym przypadkiem...
bloku pisze:To już któryś raz z kolei, że tematy (chyba niewygodne lub może konkurencyjne dla administracji giną) Rozumiem, jeśli są to materiały niezgodne z regulaminem, etyką czy prawem.
to wydaje mi sie jest juz odrebna kwestia. REQ i FAQ sa po to by ich przestrzegac. Po cos ten regulamin jest

a to ze ktos z kims sie dobrze zna nie powinno wplywac na takie rzeczy. Obiektywizm. to powinno panowac a jak jest...? 8-) \
jagna pisze:Totalitaryzm znowu góra.
tak mi sie wydaje, ze to bylo, jest i bedzie :mrgreen: nie jest to pierwsze forum i zapewne nie ostatnie z taka przypadłościa...
nie bronie tu nikogo, ani tym bardziej nie oczerniam, sam przechodzilem przez podobna sytuacje na innym forum....
tyle ode mnie na chwile obecna :mrgreen: