DziwNe zniknięcia na forum!!!
spaykee, chyba ten kasztelan coraz mocniejszy warzą co????
ja to sie w zasadzie cieszę że doc tak postapil....dejaay z tym wiekszym zapalem zaangazuje sie w inne projekty hehehehe :lol: :lol: :lol: :lol:
dziwne tylko ze doc nie docenil wkladu usera ktory zamiast sie bawic w maju krecil i robil zdjecia zlotu....
Maszu ....(ju to sobie wyjasnilismy na pw) <mikolaj>
ja to sie w zasadzie cieszę że doc tak postapil....dejaay z tym wiekszym zapalem zaangazuje sie w inne projekty hehehehe :lol: :lol: :lol: :lol:
dziwne tylko ze doc nie docenil wkladu usera ktory zamiast sie bawic w maju krecil i robil zdjecia zlotu....
Maszu ....(ju to sobie wyjasnilismy na pw) <mikolaj>
Ostatnio zmieniony 19 gru 2011, 22:39 przez tomkom1, łącznie zmieniany 1 raz.
- agusia_0162
- Forum Audi 80

- Grzegorz7A
- Forum Audi 80

W sumie z tematem Agnieszki było dużo zamieszania bo pisałem do moderatorów i do kokolino chyba żeby temat,zostawili bo chce sprzedać auto a nie ma jak wystawić . niestety nie udało się . A teraz jak nabyła odpowiednią ilość postów to co jakiś czas regularnie ktoś usuwa jej temat. :roll:
Co do filmów Marcina to wiadomo że w głównej mierze robił to dla forum . Teoretycznie przy każdym jego filmie coś jest nawiązane do klubu ..
Co do filmów Marcina to wiadomo że w głównej mierze robił to dla forum . Teoretycznie przy każdym jego filmie coś jest nawiązane do klubu ..
Wiekszosc chyba zle zrozumiala mojego posta! w zadnym wypadku nie chodzilo mi o temat Marcina ani nic co z nim zwiazane! opisalem jedynie podobny przypadek z innego fora na ktorym bylem jr. adminem. o kasowaniu postow, tematow itp etc...
a to co dzieje sie tutaj to juz calkiem odrebna sprawa... kombinowanie na maxa byleby tylko jak najlepiej na tym wyjsc i miec jak najwiecej korzysci dla siebie... prawa doc? :roll:
a to co dzieje sie tutaj to juz calkiem odrebna sprawa... kombinowanie na maxa byleby tylko jak najlepiej na tym wyjsc i miec jak najwiecej korzysci dla siebie... prawa doc? :roll:
Ostatnio zmieniony 19 gru 2011, 22:45 przez Maszu, łącznie zmieniany 2 razy.
- agusia_0162
- Forum Audi 80

- agusia_0162
- Forum Audi 80