DziwNe zniknięcia na forum!!!
- agusia_0162
- Forum Audi 80

-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
nie wiem, nigdy się tym tematem nie interesowałem głębiejagusia_0162 pisze:
a komu? xD moze sie zdecyduje hahahahhahahahah :mrgreen: :idea:
tak! BANA IM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Lucazzz pisze:wracajac do tematu, i dalej idac tokiem myslenia jegomoscia z legionowa, to wszelkie podpisy zawerajace tresci podobne jak u agusia_0162, czy nawet kubika sa niezgodne z regulaminem bo to tez reklama, tak??? :roll:
- agusia_0162
- Forum Audi 80

-
deejay.ftb
- Forum Audi 80

- Imię: Zbyszek
- Nadwozie: Sedan
z tym nie dyskutuje, trza bylo doczytac regulamin - tu wstyd na mnie. ale wstyd rowniez i na Tobie Drogi Docencie i niskie noty za styl w jakim mnie potraktowales, napisalem Ci na PW co o tym mysle.Doc pisze:Jeśli chodzi o "Firmy, usługi, reklamy, oferty.", to jest regulamin:
https://audi80.pl/regulamin-forum-au ... t28836.htm
"Firmy, usługi, reklamy, oferty" są oczywiście płatne.
Bezpłatne są tu: "Autogiełda, Ogłoszenia"
https://audi80.pl/autogielda-ogloszenia-vf32.htm
I to wszystko
Mili Panstwo, temat o filmie klubowym wedlug mojego pomyslu zostal na moja prosbe zamkniety przez Kubika i na ten moment tak pozostanie.
a tak wogle nie ma co sie napinac Mili Panstwo, brutalna prawda jest przeciez taka ze nie jestesmy u siebie wiec nie nam ustalac zasady tu panujace ani edukowac na te okolicznosc tego kto je ustala, w razie W zawsze mamy wyjscie... drzwiami.
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Aga, a kiedy umieściłaś to ogłoszenie?agusia_0162 pisze:nasuwa mi się tylko JEDNO pytanie kto usunął bezpodstawnie mój temat z dzialu autogielda/ogloszenia ?
Panie i Panowie, zacznijcie się wypowiadać na temat i z kulturą tak, jak na dorosłych ludzi przystało. Dziecinne pyskówki i wzajemne zaczepki tu nie przystoją - tego się nawet czytać nie da.
Święte słowa, Maszu. Zrób coś z tą fotką w swym podpisie, proszę.Maszu pisze: REQ i FAQ sa po to by ich przestrzegac. Po cos ten regulamin jest![]()
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Kontakt:
<ok>deejay.ftb pisze:w razie W zawsze mamy wyjscie... drzwiami.
oj tam oj tam :lol: :lol: :lol:IC69 pisze:Panie i Panowie, zacznijcie się wypowiadać na temat i z kulturą tak, jak na dorosłych ludzi przystało. Dziecinne pyskówki i wzajemne zaczepki tu nie przystoją - tego się nawet czytać nie da.
- agusia_0162
- Forum Audi 80

- bloku
- Forum Audi 80

- Imię: Michal
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Jako założyciel tematu przekaże moje spostrzeżenia z tej dysputy.
1. Nadal nikt mi nie odpowiedział na zadane w pierwszym poście pytanie - a jeśli tak to zrobił to bardzo nie udolnie bo nadal nic nie wiem.
2. Regulamin regulaminem...ale kto go napisał, na jakiej podstawie. Rozumiem, że zapisując się na forum zgadzam się na jego warunki...ale!!! Tak jest jedno ale, każda zmiana regulaminu powinna być zaakceptowana przez użytkownika vel właściciela konta na forum. Ja nic takiego nie otrzymałem od początku jak tu jestem... Jednym słowem ktoś nas tu robi w rogi!!!
Doc...z całym szacunkiem dla Ciebie, sam go wymyśliłeś? Dodam, że swoje zasady wprowadzasz ale żałosne maile z prośbami o kasę to potrafisz wysłać ze wszystkich forum, które prowadzisz?!
Jakoś inne fora nie prowadzone przez Ciebie, a równie profesjonalnie rozwiązane nie mają takich problemów... :shock: :shock: :shock:
1. Nadal nikt mi nie odpowiedział na zadane w pierwszym poście pytanie - a jeśli tak to zrobił to bardzo nie udolnie bo nadal nic nie wiem.
2. Regulamin regulaminem...ale kto go napisał, na jakiej podstawie. Rozumiem, że zapisując się na forum zgadzam się na jego warunki...ale!!! Tak jest jedno ale, każda zmiana regulaminu powinna być zaakceptowana przez użytkownika vel właściciela konta na forum. Ja nic takiego nie otrzymałem od początku jak tu jestem... Jednym słowem ktoś nas tu robi w rogi!!!
Doc...z całym szacunkiem dla Ciebie, sam go wymyśliłeś? Dodam, że swoje zasady wprowadzasz ale żałosne maile z prośbami o kasę to potrafisz wysłać ze wszystkich forum, które prowadzisz?!
Jakoś inne fora nie prowadzone przez Ciebie, a równie profesjonalnie rozwiązane nie mają takich problemów... :shock: :shock: :shock: