[80 B3/4] Przyciski w zegarach do czego??
[80 B3/4] Przyciski w zegarach do czego??
Witam wszystkich mam pytanie odnosnie czego służą dwa zewnetrzne przyciski - pokretła w liczniku bo nie dawno kupilem audi b4 i w tym po lewej stronie nie mam tego przycisku ale jak wsadze cos cienkiego to na komputerze wyskakuja jakies ikonki jak to uruchomic. a ten drugi po prawej stronie nic krece i nic sie nie dzieje. A i jeszcze jedno jak sie podswietla zegary bo poprzedni wlasciciel mowil ze wyłaczyl bo mu przeszkadzalo podswietlenie
Proszę popraw temat zgodnie z regulaminem, bo wyląduje w koszu. Pozdrawiam Danek
Proszę popraw temat zgodnie z regulaminem, bo wyląduje w koszu. Pozdrawiam Danek
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2007, 19:43 przez KUKI, łącznie zmieniany 2 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Kolega Labiel się chyba pomylił....
Masz racje kolego KUKI
pokrętło 2-gie od lewej jest do ustawiania zegara, a 1-wsze jest do regulacji podświetlania zegarów(licznika).
Nie wiem gdzie to można kupić....
Wiem, że to pokrętło od nastawiania zegarów można wyciągnąć poprzez pociągnięcie je do siebie, ale czy bedzie pasowało tego nie wiem.
Szkoda że wczesniej nie pisałeś bo miałem popsuty licznik i dałem go kolesiowy który kupił ode mnie samochód. Mógłbym Ci przysłać to pokrętło, ale niestety za późno
Pozdrawiam.
Masz racje kolego KUKI
pokrętło 2-gie od lewej jest do ustawiania zegara, a 1-wsze jest do regulacji podświetlania zegarów(licznika).
Nie wiem gdzie to można kupić....
Wiem, że to pokrętło od nastawiania zegarów można wyciągnąć poprzez pociągnięcie je do siebie, ale czy bedzie pasowało tego nie wiem.
Szkoda że wczesniej nie pisałeś bo miałem popsuty licznik i dałem go kolesiowy który kupił ode mnie samochód. Mógłbym Ci przysłać to pokrętło, ale niestety za późno
Pozdrawiam.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
no szkoda wicie dopiero od piatku sie zorkoszuje jazda moja b4 i po malu poprawiam to co poprzedni wlasciciel zaniedbał. ale jesli ktos by mial takie pokretło prosze o kontakt. pozdrawiam
[ Dodano: 2007-09-26, 15:22 ]
Kolego CINEK mam po prostu mam sam otwor i nic w srodku mozna tam wsadzic caly wklad z dlugopisa taki jest gleboki.
[ Dodano: 2007-09-26, 15:22 ]
Kolego CINEK mam po prostu mam sam otwor i nic w srodku mozna tam wsadzic caly wklad z dlugopisa taki jest gleboki.
-
- Forum Audi 80