8C AAH Q LPG - oponki na lato str.11
Jeden z plusów doprowadzania auta do jaknajlepszego stanu, to coraz większa radość z każdą dokonaną zmianą , druga sprawa, że można dobrze poznać różne rozwiązania i patenty z tamtych lat, no i wiem dokładnie co zostało zrobione.,
Powoli jednak zaczynam przeginać bo już mi go szkoda na dojazdy do pracy .
Licze mniej więcej cały czas ile kosztuje minie doprowadzenie auta do obranego poziomu bo tak sobie założyłem, jak to ogarne to eksploatacyjne sprawy nie będę doliczał ale narazie licze wszystko a jest jeszcze troche do zrobienia wszystkiego co bym tu widział:
-remont skrzyni biegów-aktualnie wykonywany
-zmaina zderzaka przedniego, chyba że dopadne listwe pod kierunki i halogen
-climatronik na wiosne
-wydech nierdzewny bo mam tam teraz zemste spawacza i przy okazji rurę dolotu na coś gładkiego od środka
i wrzuciłem w kolor napisy na tylnej klapie. Nie chciałem ich usówać ale były za wyraziste dla mnie:
Powoli jednak zaczynam przeginać bo już mi go szkoda na dojazdy do pracy .
Licze mniej więcej cały czas ile kosztuje minie doprowadzenie auta do obranego poziomu bo tak sobie założyłem, jak to ogarne to eksploatacyjne sprawy nie będę doliczał ale narazie licze wszystko a jest jeszcze troche do zrobienia wszystkiego co bym tu widział:
-remont skrzyni biegów-aktualnie wykonywany
-zmaina zderzaka przedniego, chyba że dopadne listwe pod kierunki i halogen
-climatronik na wiosne
-wydech nierdzewny bo mam tam teraz zemste spawacza i przy okazji rurę dolotu na coś gładkiego od środka
i wrzuciłem w kolor napisy na tylnej klapie. Nie chciałem ich usówać ale były za wyraziste dla mnie:
ja juz dawno smigam golfem 2 na gazie . co do felg chetnie bym sie zamienilNiki20 pisze:hahaha zaczyna się :lol: Miałem to samo, skończyło się na tym że audi stoi w garażu a ja kupiłem dupowoza i nim pociskam :mrgreen:Rychu82 pisze:Powoli jednak zaczynam przeginać bo już mi go szkoda na dojazdy do pracy .
-
- Audi 80 Klub
można,slawek88yo pisze:jeśli można wiedzieć jakie koszta instalacji i czy jest jakaś różnica ?
cena instalacji jest tutaj:
http://www.drypa.pl/produkt2146_WTRYSKI ... ndrow.html
lub tochę niższa od seebaa z lpg-forum
miedź, wielozawór i butla oczywiście z mojej poprzednie instalacji,
do montażu i porządnego strojenia polecam WOJTEK26
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub