8C AAH Q LPG - oponki na lato str.11
Jeden z plusów doprowadzania auta do jaknajlepszego stanu, to coraz większa radość z każdą dokonaną zmianą , druga sprawa, że można dobrze poznać różne rozwiązania i patenty z tamtych lat, no i wiem dokładnie co zostało zrobione.,
Powoli jednak zaczynam przeginać bo już mi go szkoda na dojazdy do pracy
.
Licze mniej więcej cały czas ile kosztuje minie doprowadzenie auta do obranego poziomu bo tak sobie założyłem, jak to ogarne to eksploatacyjne sprawy nie będę doliczał ale narazie licze wszystko a jest jeszcze troche do zrobienia wszystkiego co bym tu widział:
-remont skrzyni biegów-aktualnie wykonywany
-zmaina zderzaka przedniego, chyba że dopadne listwe pod kierunki i halogen
-climatronik na wiosne
-wydech nierdzewny bo mam tam teraz zemste spawacza i przy okazji rurę dolotu na coś gładkiego od środka
i wrzuciłem w kolor napisy na tylnej klapie. Nie chciałem ich usówać ale były za wyraziste dla mnie:
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Powoli jednak zaczynam przeginać bo już mi go szkoda na dojazdy do pracy

Licze mniej więcej cały czas ile kosztuje minie doprowadzenie auta do obranego poziomu bo tak sobie założyłem, jak to ogarne to eksploatacyjne sprawy nie będę doliczał ale narazie licze wszystko a jest jeszcze troche do zrobienia wszystkiego co bym tu widział:
-remont skrzyni biegów-aktualnie wykonywany
-zmaina zderzaka przedniego, chyba że dopadne listwe pod kierunki i halogen
-climatronik na wiosne
-wydech nierdzewny bo mam tam teraz zemste spawacza i przy okazji rurę dolotu na coś gładkiego od środka
i wrzuciłem w kolor napisy na tylnej klapie. Nie chciałem ich usówać ale były za wyraziste dla mnie:
ja juz dawno smigam golfem 2 na gazieNiki20 pisze:hahaha zaczyna się :lol: Miałem to samo, skończyło się na tym że audi stoi w garażu a ja kupiłem dupowoza i nim pociskam :mrgreen:Rychu82 pisze:Powoli jednak zaczynam przeginać bo już mi go szkoda na dojazdy do pracy.

-
- Audi 80 Klub
można,slawek88yo pisze:jeśli można wiedzieć jakie koszta instalacji i czy jest jakaś różnica ?
cena instalacji jest tutaj:
http://www.drypa.pl/produkt2146_WTRYSKI ... ndrow.html
lub tochę niższa od seebaa z lpg-forum
miedź, wielozawór i butla oczywiście z mojej poprzednie instalacji,
do montażu i porządnego strojenia polecam WOJTEK26
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub