[80/B4] Jaka skrzynia zamiast CLH do silnika ABK
[80/B4] Jaka skrzynia zamiast CLH do silnika ABK
[95' Audi 80 B4 AVANT 2.0 ABK z CLH]
Panowie potrzebna pomoc. Jestem nowy na forum, z powodu nowego nabytku AUDI B4 ABK z CLH. Niestety skrzynia CLH się posypała i nie potrafię nabyć identycznej. Potrzebuje rady co mogę włożyć zamiast CLH (automat), dla wtajemniczonych podaje koniec VIN: ******8CZSA084053. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2011, 23:41 przez Dawciok, łącznie zmieniany 3 razy.
[ B4 2.0 ABT] Skrzynia biegów z NG
Witam. Podepnę sie pod temat bo nowego założyc się nie da
Czy da się załozyć do ABT 2.0 skrzynię z NG 2.3?
Jakie będą skutki?
wiem że przełożenia są nieco inne
Czy technicznie (gabarytowo) podejdzie???
PILNE!!!
Czy da się załozyć do ABT 2.0 skrzynię z NG 2.3?
Jakie będą skutki?
wiem że przełożenia są nieco inne
Czy technicznie (gabarytowo) podejdzie???
PILNE!!!
Re: [ B4 2.0 ABT] Skrzynia biegów z NG
Witam
Kolego niestety tego chyba nikt nie czyta. U mnie skrzynia była troszkę inna niż pozostałe automaty w tym modelu(ponoć końcówka serii audi b4). Remont skrzyni 2500zł w serwisie.
Ale pytanie dalej odświerzam!!! Co moge wrzucić zamiast skrzyni CLH do mojej audi(mocowanie poduszek się troche różni od innych skrzyń automatycznych do audi b4) odświerzam bo kiedyś się możę przydać a nie mam zamiaru remontować jak moge kupić dobrą używkę za 700zł + 300zł przekładka.
Kolego niestety tego chyba nikt nie czyta. U mnie skrzynia była troszkę inna niż pozostałe automaty w tym modelu(ponoć końcówka serii audi b4). Remont skrzyni 2500zł w serwisie.
Ale pytanie dalej odświerzam!!! Co moge wrzucić zamiast skrzyni CLH do mojej audi(mocowanie poduszek się troche różni od innych skrzyń automatycznych do audi b4) odświerzam bo kiedyś się możę przydać a nie mam zamiaru remontować jak moge kupić dobrą używkę za 700zł + 300zł przekładka.
- karolas123
- Forum Audi 80