Niektorzy to sobie lubia na sile problemów szukac , no ale coż podobno polak tam ma we krwi :roll:
[ Dodano: 2011-12-25, 11:44 ]
Dziękuje

PS-link do tego tamatu nie dziala :mrgreen: Forribden404.
Ja też nie wiem :evil: a ma ono tu małe znaczenie, mnie chodzi tylko i wyłącznie o zdjęcie.eSPe pisze:Coście się czepnęli tego auta ja nie wiem.
Słonik, Ty tu jesteś wodzem w tej kwestii.ATLAS pisze:należy zaostrzyć regulamin zdjęć do comiesięcznych konkursów. Roozdzielczość 2600px w poziomie nie wystarcza do zadrukowania całej kartki w 300dpi nawet w formacie A4!!!!! Nie mówiąc już o A3, który jest formatem kalendarza.
Ok jesli 2600x1950 nie wystarcza to jaka wg ciebie ATLAS powinna byc min rozdzielczosc.Kubik pisze:ATLAS napisał/a:
należy zaostrzyć regulamin zdjęć do comiesięcznych konkursów. Roozdzielczość 2600px w poziomie nie wystarcza do zadrukowania całej kartki w 300dpi nawet w formacie A4!!!!! Nie mówiąc już o A3, który jest formatem kalendarza.
Słonik, Ty tu jesteś wodzem w tej kwestii.
To nie jest mój wymysł, tylko czysta matematyka. By zadrukować kartkę A3 o wymiarach 420x297mm potrzeba pliku rozdzielczości 4960x3508 pikseli.Słonik pisze:Ok jesli 2600x1950 nie wystarcza to jaka wg ciebie ATLAS powinna byc min rozdzielczosc.
Chcialbym ponadto zauwazyc ze zdjecie jako calosciowe tlo jednej strony robi kalendarz nudnym i pospolitym, tak jak teraz wg mnie jest ciekawiej ale jak chcecie.
Wiesz co, nie obraź się ale jak możesz pytać o wysyłkę jak nie raczyłeś na czas zrobić przelewu. Mnie tych kalendarzy nikt za darmo nie da, zawsze była jedna zasada i Ty jako będący juz na forum jakiś czas user, powinieneś o tym wiedzieć że najpierw trzeba zebrać kasę i dopiero zlecić wykonanie kalendarzy.jabko_nb pisze:słuchajcie czy wysyłki kalendarzy już się zaczęły dostał już ktoś żeby się nie okazało jak w zeszłym roku ze styczeń większości z nas przepadł