Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[b4 1.9 TDI Z1] Włącznik świateł drogowych i wycieraczki

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
przemoO23
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[b4 1.9 TDI Z1] Włącznik świateł drogowych i wycieraczki

Post autor: przemoO23 » 28 gru 2011, 12:19

Pierwsza sprawa:czy w 80 jest możliwość "mrygania" światłami drogowymi? Patrząc po włączniku to chyba jest ale u mnie "mryganie" nie działa.Co sprawdzić?

Druga sprawa:czy wycieraczki powinny po wyłączeni wracać na pozycję początkową ?U mnie jak wyłączę wycieraczki to zatrzymują się tam gdzie akurat są.Nie wracają na dół szyby.
Gdzie szukać problemu ?

Z góry dziękuje za wszelką pomoc <piwo>
Mruganie światłami drogowymi powinno być (chyba jest to naawet nakazane w przepisach), a po włączeniu świateł mijania da się włączyć drogowe?

Gdy mam włączeone mijania,to po popchnięciu do przodu lewej "dźwigienki" włączają się drogowe,ale zauważyłem że ta dźwigienka ma możliwość pociągnięcia do siebie,ale wtedy drogowe się nie włączają ;(
Ostatnio zmieniony 28 gru 2011, 12:37 przez przemoO23, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
spiczi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: spiczi » 28 gru 2011, 12:23

Mruganie światłami drogowymi powinno być (chyba jest to naawet nakazane w przepisach), a po włączeniu świateł mijania da się włączyc drogowe?

Wycieraczki powinny zawsze wracać do pozycji na dole szyby.

W pierwszym winny może być pająk, a w drugim za wracanie wycieraczek odpowiada mechanizm w silniczku wycieraczek.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie wewnętrzne i zewnętrzne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl