[80 B4 2.0 ABK] Cieknąca chłodnica
[80 B4 2.0 ABK] Cieknąca chłodnica
Witam, mam poważny problem z chłodnicą do mojej B4. Była już klejona potem wsypałem preparat uszczelniający, na jakiś czas pomogło ale znowu sączy gdy temperatura wynosi ok. 90 stopni. A problem jest tym poważniejszy gdyż jest to wóz w automacie. Chłodnica jest trudniej dostępna a jeśli jest to kosztuje w granicach 1000 zł. Co zrobić w takiej sytuacji?
witaj mi kiedyś poszła chłodnica ( ciekła) w b3 i kupiłem nową ale do czego zmierzam to to iz sa firmy które łatają chłodnice a dokładniej je lutuja albo cynują nie umiem Ci tego dokładnie sprecyzować ale wiem ze sa takie firmy na 100% a koszt jest niewielki z tego co się orienyuje to jakieś 50 zł w zalezności od dziury itp.
ja latalem i pochodzilo jakis czas-wydalem 100 PLN z plynem chlodniczymgrubas12 pisze:Witam, mam poważny problem z chłodnicą do mojej B4. Była już klejona potem wsypałem preparat uszczelniający, na jakiś czas pomogło ale znowu sączy gdy temperatura wynosi ok. 90 stopni. A problem jest tym poważniejszy gdyż jest to wóz w automacie. Chłodnica jest trudniej dostępna a jeśli jest to kosztuje w granicach 1000 zł. Co zrobić w takiej sytuacji?
uzywka moze sie rozleciec tak jak ta twoja
kup nowa,lepiej dolozyc i miec spokoj niz wracac do tego samego problemu za pol roku czy rok
moze trafisz na dobra uzywke a moze nie
-
- Forum Audi 80