[B3 1.8S JN]Moja Czarnula - Audi Sport...Fotele Recaro z A6.
Z uwagi na chroniczny brak czasu i miejsca do rezania długo trwało zanim 4x elektryczne szyby zawędrowały do auta, najpierw przód za dwa miesiące tył ale w końcu się udało został jeden boczek do zmiany i będzie koniec. Dodatkowo zniknęła "czarna dziura" znad radia, brakuje dwóch zaślepek ale to kwestia czasu :mrgreen:
Poniżej dwie foty z efektów pracy.
Poniżej dwie foty z efektów pracy.
Tak więc fotele Recaro w aucie. Parę minut zajęło mi przełożenie sanek bo te z C4 są szersze o jakieś 3-4cm, jeśli nie dysponujemy sankami na wymianę to bez spawania się nie obejdzie. Moim zdaniem wyglądają nieźle, komfort jazdy na pewno lepszy niż na tradycyjnych, trzymanie w zakrętach - bajka.
Sorry za jakość zdjęć, zapomniałem aparatu
Pozostaje poszukać jakieś jasnej tylnej kanapy bo obecnie wzór jest taki sam, tylko kolor nie bardzo
Sorry za jakość zdjęć, zapomniałem aparatu
Pozostaje poszukać jakieś jasnej tylnej kanapy bo obecnie wzór jest taki sam, tylko kolor nie bardzo
Tak więc rezania ciąg dalszy kiedyś nastąpi, tym razem udało mi się wyrwać dodatkowe zegary.
Niby żaden rarytas, ale zawsze to coś "nowego"
Wyjęte z B3 więc tzw. stary typ - czyli 3 oddzielne zegary, razem z czujnikami i kawałkiem wiązki, pozostaje zaczekać aż mróz zelżeje i działać Sposób podłączenia chyba zrozumiałem z opisów na forum, powinno się udać :mrgreen:
Zamontowane dodatkowe wskaźniki i wyświetlacz temperatury zewnętrznej, mała rzecz a cieszy :mrgreen:
Niby żaden rarytas, ale zawsze to coś "nowego"
Wyjęte z B3 więc tzw. stary typ - czyli 3 oddzielne zegary, razem z czujnikami i kawałkiem wiązki, pozostaje zaczekać aż mróz zelżeje i działać Sposób podłączenia chyba zrozumiałem z opisów na forum, powinno się udać :mrgreen:
Zamontowane dodatkowe wskaźniki i wyświetlacz temperatury zewnętrznej, mała rzecz a cieszy :mrgreen:
Totalny brak czasu na zabawę z autem. Coś tam uzupełniam powoli, doszły przyciski grzania foteli, maty grzeją - sprawdzone, pozostało włożyć wiązkę, założone wygłuszenie maski i prawie ori zmieniarka pioneer. Zdobyłem tylny zderzak z ori dokładką Kamei, przednia raczej będzie laminat z allegro bo za ori są jakieś chore ceny, się pomaluje i założy to będzie sesja