[Audi b3 2.0 16v] by popolony foto str. 1-wsza .
U mnie była dwururka jak kupilem,ale troszke głośny był( przepalony) i wywalilem go.
Z tego co ja sie dowiadywalem -bo chcialem kupic ORI do tego silnika jak 6A to w sklepie szukał mi gościu i mówił ze są tylko jedno-rurkowe .Zdziwilem sie :shock: A w katalogu tak jest.
A taki był też za 650 zł :shock: -nie wiem skąd oni te ceny biorą.Pytałem o Bosal-a -to do Coupe V-ki to 310 zł .
Pytaj chłopaków może ktoś ma taniej mozliwość załatwienia nowego -jeśli chcesz zmienić
Ja u siebie robilem sobie niedawno dwururke z polerowanymi końcówkami.Wszystko ze srodka wywaliłem i przelot.Gra aż miło.Ale pow.4000 obr. to na mieście ludziska patrza :shock: .Kolega MIODEK jeździł to wie jak to buczy i strzela :mrgreen:
Z tego co ja sie dowiadywalem -bo chcialem kupic ORI do tego silnika jak 6A to w sklepie szukał mi gościu i mówił ze są tylko jedno-rurkowe .Zdziwilem sie :shock: A w katalogu tak jest.
A taki był też za 650 zł :shock: -nie wiem skąd oni te ceny biorą.Pytałem o Bosal-a -to do Coupe V-ki to 310 zł .
Pytaj chłopaków może ktoś ma taniej mozliwość załatwienia nowego -jeśli chcesz zmienić
Ja u siebie robilem sobie niedawno dwururke z polerowanymi końcówkami.Wszystko ze srodka wywaliłem i przelot.Gra aż miło.Ale pow.4000 obr. to na mieście ludziska patrza :shock: .Kolega MIODEK jeździł to wie jak to buczy i strzela :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam , jestem zmuszony sprzedać moje Audi
Uszkodzony silnik (panewka) .
Pasuje dół silnika z vw 1.8 16v
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=73&t=434316
Blacharka ok. do wymiany tuleje wahaczy przód (daje gratis ) zacisk tył do założenia jest po regeneracji.
Pająk kierownicy.
Samochodzik do dopieszczenie , ja raczej tego nie zrobię , zmieniłem prace i nie mam w ogóle czasu
Odbiór raczej laweta autko odpala ale strasznie tłucze silnik .
Sprzedaż lub Zamiana rozważę każdą propozycje
Więcej info.na maila biuro@dbopolska.eu albo PW
lub 508-217-266 gdy nie odbieram proszę o sms.
Cena 1700zł do nego...
pozdrawiam
Uszkodzony silnik (panewka) .
Pasuje dół silnika z vw 1.8 16v
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=73&t=434316
Blacharka ok. do wymiany tuleje wahaczy przód (daje gratis ) zacisk tył do założenia jest po regeneracji.
Pająk kierownicy.
Samochodzik do dopieszczenie , ja raczej tego nie zrobię , zmieniłem prace i nie mam w ogóle czasu
Odbiór raczej laweta autko odpala ale strasznie tłucze silnik .
Sprzedaż lub Zamiana rozważę każdą propozycje
Więcej info.na maila biuro@dbopolska.eu albo PW
lub 508-217-266 gdy nie odbieram proszę o sms.
Cena 1700zł do nego...
pozdrawiam
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: