Przywitaj się z nami
-
cubanstyle
Nazywam się Servando i jestem z Kuby. Mieszkam w Białymstoku / Podlaskie
Mam Audi 80 B4 2.8E V6. Jak każdy powinien wiedzieć, na Kubie jest wiele zabytkowych samochodów, a nawet dobre, ale od dzieciństwa interesuje mnie model audi i kupiłem ten samochód w zeszłym roku.
Przepraszam wszystkich, jeśli popełniają błędy z języka polskiego, mieszka tylko trzy lata w Polce . Mam nadzieję, że każdy rozumie i może mi pomóc, jeśli potrzeba coś
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich <piwo>
Mam Audi 80 B4 2.8E V6. Jak każdy powinien wiedzieć, na Kubie jest wiele zabytkowych samochodów, a nawet dobre, ale od dzieciństwa interesuje mnie model audi i kupiłem ten samochód w zeszłym roku.
Przepraszam wszystkich, jeśli popełniają błędy z języka polskiego, mieszka tylko trzy lata w Polce . Mam nadzieję, że każdy rozumie i może mi pomóc, jeśli potrzeba coś
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich <piwo>
-
maciek5810
- Forum Audi 80

-
mmaarriiuuss
- Forum Audi 80

-
Audi80b4Tdi1z
- Forum Audi 80

Witam wszystkich! na imię mam Miłosz z Poznania auto to Vw golf II.Zalogowałem się tutaj bo w najbliższym czasie chcę kupić Audi 80 b4 1,9 tdi 90ps 1z kombi po roku 94(bo słyszałem ze na pierburgu są leprze)
wiedziałem ze takie forum na pewno jest bo ja jestem też zarejestrowany na vwgolf.pl będę tu szukał waszych opinii i pomocy żebym kupił audi w jak najlepszym stanie,gdy już je kupie to będę prosił o pomoc w odpowiednim użytkowaniu tego auta.pozdrawiam
-
marcinek113
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW! MAM NA IMIE MICHAL I JESTEM MILOSNIKIEM K
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez MZ20V, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku wszystkim miłośnikom czterech kółek. Mam na imię Marcin i jestem z Gorzowa Wlkp. trafiłem tu już dawno i dzięki Wam rozwiązałem już wiele problemów . Wystarczyło szukać i czytać, jesteście prawdziwą kopalnią wiedzy przy której wymięka 90% mechaników
.Dzięki Bilowi G. za internet i ludziom takim jak Wy za to forum.
Mam na podwórku cztery audi, dwie B3,1,6 i 1,8 oraz B4 ABT i 100 C3 2.3 NG. Było niedawno jeszcze B2 1986r. wiecie o jaki sprzęt chodzi
, cudowne auto, wręcz nieśmiertelne i nie do zajechania
Oczywiście nie wszystkie moje ale za to mogę śmiało powiedzieć że mamy rodzinny fanklub Audi.
Mam na podwórku cztery audi, dwie B3,1,6 i 1,8 oraz B4 ABT i 100 C3 2.3 NG. Było niedawno jeszcze B2 1986r. wiecie o jaki sprzęt chodzi
Oczywiście nie wszystkie moje ale za to mogę śmiało powiedzieć że mamy rodzinny fanklub Audi.
- pawelek1800
- Forum Audi 80