gruzzz i tona spamu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
pali od lipca :mrgreen:SzymekB pisze:Już pali nf-ka??
nie mam problemów z odpaleniem 8-)SzymekB pisze:Powiedz mi też mam Blosa .. chciałem zrobić na sam gaz ale boje się zimna, cięzko pali....
jest na to rada, ale to patent stary jak świat stosowany w klekotach - grzanie wody :mrgreen:SzymekB pisze: Jak rozwiązałes ten problem....
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
do bajki, to tu brakuje parynastu tysięcy złotych <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>durch pisze:Na co przymocował silnik? hehe <ok>
U mnie w pracy nie mówi się "na trytki", tylko "na tetetrytki". :mrgreen: <ok>
A co do samego samochodu to bajka, naprawdę, teraz tylko jeszcze poprawki, mody i bd lalka. <ok> Trzymaj pion ziom.
powoli ciągle coś się robi, chociaż ostatnio nie mam kasy na nic, przerwa w pracy przez święta odbiła się na portfelu. <buu>
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
sam se czymać kamerki nie będę :lol:Marcin_89 pisze:Czemuś nie nagrał do setki
BLOSMarcinC pisze:reakcja na pedał gazu wydaje się być zaskakująca :shock:
a jak :mrgreen: chociaż jeździłem już mocniejszymi, ale tym dobrze już się jedzie :mrgreen:MarcinC pisze: pewnie przesiadka z 1.6 zrobiła wrażkę :lol: :mrgreen:
spaykee pisze:jest na to rada, ale to patent stary jak świat stosowany w klekotach - grzanie wody :mrgreen:
No ale w jaki sposób?? przecież chyba cały czas niegrzeje....
Mam Blosa ale nie dość ,że nie idzie go ipakować do Ng to jeszcze emulator się zepsuł....
Kocham dzwięk pieciocylindrówek :mrgreen:
Ale najładniej brzmi MC :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
SzymekB pisze: Mam Blosa ale nie dość ,że nie idzie go ipakować do Ng to jeszcze emulator się zepsuł....
panowie, o czym Wy tu rozmawiacie? ja nie mam benzyny, nie mam mechanicznego wtrysku i innych śmieci, które potrzebne są do działania na benzynieSzymekB, Uważaj z tym blosem w NG bo już jedna osoba straciła przez to swój samochód :evil:
Dopilnuj by Ci nie przetarło przewodów paliwowych bo to jest realna groźba powstania straszliwego pożaru !
- karolas123
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nieźle się wkręca <ok> A odcinkę to to ma ? :mrgreen: Skręć filmik ze sprintem do setki
pawelrybak15, Aleś wyje.... nie na temat. Co ma w ogóle blos do przewodów paliwowych ??
pawelrybak15, Aleś wyje.... nie na temat. Co ma w ogóle blos do przewodów paliwowych ??
Ostatnio zmieniony 31 gru 2011, 17:36 przez Audi Sport, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Oj uwierz, że maAudi Sport pisze:Nieźle się wkręca <ok> A odcinkę to to ma ? :mrgreen: Skręć filmik ze sprintem do setki
Pandamix założył do swojej 90tki NG blosa i ten blos przetarł mu przewody paliwowe, zapaliła mu się benzyna w przewodach i sam wiesz jak było dalej
Mało jest w NG miejsca na blos i potem cuda sie dzieją, stąd moja przestroga, jestem przewrażliwiony na tematy pożarowe, dlatego pilnuje instalacji elektrycznej i paliwowej w samochodzie jak oka w głowie.