Audi 80 1,6 Turbo D SB ->AKN swap czas zacząć !!
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
moj sb pali dobrzew, mam tylko problemy z utrzymaniem pradu, ale powoli ogaraniam temat, pytalem wlasnie o czas do zgasniecia kontrolki bo u mnie nie ma pstrykniecia przekaznika czy co tam pstryka... tdi mi tez swegu czasu nie palil ale to byla wina katu wyprzedzenia zaplonu, z tymi swiecami masz pewnie racje, ja tam sie nie zglebiam w te tematy :mrgreen:
sb mam od sierpnia, na zime kupilem to nie ma sie czym chwalic, tym bardziej ze nie jest on spod znaku czterech kolek :mrgreen:
sb mam od sierpnia, na zime kupilem to nie ma sie czym chwalic, tym bardziej ze nie jest on spod znaku czterech kolek :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zamontowałem właśnie elektryczną pompę paliwa 0,2 bar :mrgreen:
Przed chwilą wróciłem z jazdy próbnej i jest efekt taki, że auto o wiele lepiej ciągnie od dołu, nic więcej w tak paskudnej pogodzie nie sprawdziłem, ale różnicę czuć wyraźnie
Mam nadzieje, że problem z porannym odpalaniem również odejdzie <ok>
Przed chwilą wróciłem z jazdy próbnej i jest efekt taki, że auto o wiele lepiej ciągnie od dołu, nic więcej w tak paskudnej pogodzie nie sprawdziłem, ale różnicę czuć wyraźnie
Mam nadzieje, że problem z porannym odpalaniem również odejdzie <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wczoraj dostałem od mojego ojca nieco spóźniony prezent świąteczny
Jest to oryginalna roleta tylnej szyby dedykowana do B3
Roletka jest nowa, zapakowana w oryginalne opakowanie, jest z nią komplet potrzebnych śrub i mocowań, a także instrukcja obsługi <ok>
Jak tylko wyzdrowieje, to roletka ląduje w samochodzie, trzeba by też poprawić Gov Moda :roll:
Jest to oryginalna roleta tylnej szyby dedykowana do B3
Roletka jest nowa, zapakowana w oryginalne opakowanie, jest z nią komplet potrzebnych śrub i mocowań, a także instrukcja obsługi <ok>
Jak tylko wyzdrowieje, to roletka ląduje w samochodzie, trzeba by też poprawić Gov Moda :roll:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zaczepy na słupkach są w komplecie z roletką, którą dostałem :->
Są zafoliowane razem z śrubkami, bo dostałem roletkę nówkę w kartonie wraz z wszystkimi mocowaniami i instrukcją montażu
Oto ta roletka
Są zafoliowane razem z śrubkami, bo dostałem roletkę nówkę w kartonie wraz z wszystkimi mocowaniami i instrukcją montażu
Oto ta roletka
Ostatnio zmieniony 31 gru 2011, 18:47 przez pawelrybak15, łącznie zmieniany 1 raz.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Wiem, że Votex robi akcesoria do Audi, bo sam mam nakładkę na grill z Votexa Uchwyty na roletkę masz takie same ja w ori i pod tylnymi słupkami masz takimi kropeczkami zaznaczone gdzie otwór wywiercić <ok> W ori ten cały zwijak jest schowany pod półką i wystaje tylko uchwycik do rozwinięcia rolety. Przynajmniej masz coś niepowtarzalnego i niemacanego przez 20'cia parę lat tylko pachnącego nowością <ok>
Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku <pijaczek>
Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku <pijaczek>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: