Ja mialm problem żeby kupić czerwoną żaróweczkę i kupiłem diode. Jak zmontujesz poka fotki to porównam i zmienie najwyżejchmiel25 pisze:A nie lepiej założyć czerwonego kondonka z ori przycisku?? lub czerwona ori żarówke??p-a-b-u pisze:zmień żaróweczkę na czerwoną diode.
Dioda chyba bedzie zbyt jaskrawa. I tak jakoś są świeta. :mrgreen:
B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Pawel
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 2.6 ABC
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Skoro nie ma śniegu skończyły mi się pomysły co dalej robić.
Przez przypadek stałem sie właścicielem lamp i reszty oświetlenia w dużo lepszym stanie niż moje to sobe zmieniłem.
Oczywiście teraz robie Audi żeby wyglądało :lol: cokolwiek można zrobić z zielonego koloru :lol: Ale żeby było śmiesznie założyłem lampy i brewki ori JE-design i mają nawet TUV i ceertyfikat :lol: . Uprzedzam zderzaki pomaluje niebawem licze jeszcze że spadie śnieg :mrgreen:
Skoro mam jechać do Kronach to już niech Słonikowi będzie, jakoś to będzie wyglądać :roll:
Pozdro :mrgreen:
Przez przypadek stałem sie właścicielem lamp i reszty oświetlenia w dużo lepszym stanie niż moje to sobe zmieniłem.
Oczywiście teraz robie Audi żeby wyglądało :lol: cokolwiek można zrobić z zielonego koloru :lol: Ale żeby było śmiesznie założyłem lampy i brewki ori JE-design i mają nawet TUV i ceertyfikat :lol: . Uprzedzam zderzaki pomaluje niebawem licze jeszcze że spadie śnieg :mrgreen:
Skoro mam jechać do Kronach to już niech Słonikowi będzie, jakoś to będzie wyglądać :roll:
Pozdro :mrgreen: