Audi 90 2.3NG z 1989r - German...?
Są już spraye z utwardzaczmi, ale to nadal rozwodniona farba nitro + odrobina utwardzacza, jak odparuje ta ilość rozcieńczalników to sądzie. Jakaś alternatywa to jest, ale bardziej dla ludzi którzy przed każdym sezonem lakierują koła i godzą się z mniejszym połyskiem i niedociągnięciami.duo pisze:utwardzacze ? jakto potem się poleruje ? chce to zobaczyć po pół roku. poza tym fotki są z daleka, można coś z samego bliska ?masrepus pisze:końcówka szerzej rozpylająca, ok. Ale gdzie jest większe ciśnienie w puszce?????
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
ej Pany przecież on tylko felgi psiknął nie całe auto więc po co ta spinka Jak się trzyma i jakoś wygląda to co za problem
Ostatnio zmieniony 06 sty 2012, 12:05 przez Niki20, łącznie zmieniany 1 raz.
ej Pany przecież on tylko felgi psiknął nie całe auto więc po co ta spinka Jak się trzyma i jakoś wygląda to co za problem
Zgadzam się, jak pisałem to opcja tylko na zimę. Jak przyjedzie wiosna, na pewno zmienię na inne felgi. A uważam że wyszło nienajgorzej tym sprejem, mogę zrobić zdjęcia bardziej dokładne i z bliska
wyszlo dobrze jak na sprejowanie mialem opcje sciagac te kola wiec przylozyl sie chlopak amory daja rade??Bartek90 pisze:ej Pany przecież on tylko felgi psiknął nie całe auto więc po co ta spinka Jak się trzyma i jakoś wygląda to co za problem
Zgadzam się, jak pisałem to opcja tylko na zimę. Jak przyjedzie wiosna, na pewno zmienię na inne felgi. A uważam że wyszło nienajgorzej tym sprejem, mogę zrobić zdjęcia bardziej dokładne i z bliska
Mam pytanie jak to jest z kodami błyskowymi w autochecku. Powinien migać checkengine, czy jakaś inna kontrolka? Bo gdy zwieram styki na przekaźniku pompy to nic się nie dzieje.
A, i mam drugie pytanie. Gdy ściągnę zegary to od wiązki gdzie wychodzi żółta wtyczka, jest druga, biała, do autochecka, wiadomo. Ale od drugiej wiązki, z której wychodzi niebieska wtyczka, jest też czarna z paroma kabelkami, do czego ona jest??? Na zegarach nie mam jeszcze jednej wtyki......
proszę oświećcie mnie.....
A, i mam drugie pytanie. Gdy ściągnę zegary to od wiązki gdzie wychodzi żółta wtyczka, jest druga, biała, do autochecka, wiadomo. Ale od drugiej wiązki, z której wychodzi niebieska wtyczka, jest też czarna z paroma kabelkami, do czego ona jest??? Na zegarach nie mam jeszcze jednej wtyki......
proszę oświećcie mnie.....
To ci powinno pomóc, chyba miałem kiedyś coś takiego:
https://audi80.pl/80-b3-pm-od-czego- ... t20782.htm
https://audi80.pl/80-b3-pm-od-czego- ... t20782.htm