Pytanie o uzytkownika z oczywiscie super czystymi intencjami
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Tak tylko komu się będzie chciało za 20zł latać zgłaszać itp itd.
I na takim toku myślenia żerują ci oszuści i robią złą reklamę dla uczciwych sprzedawców prowadzących interes przez internet.
Doc, dobra robota.
Dodatkowo zrobiłbym bana na IP, na nick, na maila ale nie usuwał konta.
Poza tym polecam zabieg "cenzury". Ja na Kormoranie zrobiłem że zamiast numeru konta wyświetla się coś w stylu "UWAGA OSZUST!! NIE PROWADZIĆ TRANSAKCJI Z TYM USEREM!! NIEZWŁOCZNIE ZGŁOSIĆ DO ADMINISTRACJI".
Działa to zarówno w postach jak i w PW.
Polecam ten zabieg na wszystkich forach (A6, Avensis i Q7 no i na A80) bo widać że gość lata po forach w poszukiwaniu łosi.
I na takim toku myślenia żerują ci oszuści i robią złą reklamę dla uczciwych sprzedawców prowadzących interes przez internet.
Doc, dobra robota.
Dodatkowo zrobiłbym bana na IP, na nick, na maila ale nie usuwał konta.
Poza tym polecam zabieg "cenzury". Ja na Kormoranie zrobiłem że zamiast numeru konta wyświetla się coś w stylu "UWAGA OSZUST!! NIE PROWADZIĆ TRANSAKCJI Z TYM USEREM!! NIEZWŁOCZNIE ZGŁOSIĆ DO ADMINISTRACJI".
Działa to zarówno w postach jak i w PW.
Polecam ten zabieg na wszystkich forach (A6, Avensis i Q7 no i na A80) bo widać że gość lata po forach w poszukiwaniu łosi.
Mi to wygląda na robotę jakiegoś mało rozgarniętego gówniarza i chyba będącego faktycznie z Lublina.
Piotr Wó***k Leszetyckiego */** 20-861 Lublin (Leszetyckiego ulica w Lublinie dzielnica Czechów)
Piotr Wó***k Poturzyńska */** 20-861 Lublin (Poturzyńska ulica w Lublinie dzielnica Czechów)
Piotr Wó***k Lipowa 8/11 20-841 Białystok (tutaj to się tak rozpędził że nawet kodu Lublina nie zmienił, Lipowa, Lublin centrum)
Krzysztof Kozioł Poturzyńska 6/14 40-362 Szczecin (Poturzyńska w Szczecinie nie występuje, kod pocztowy z kosmosu)
Smarkacz się rozpędził chyba za bardzo.
Piotr Wó***k Leszetyckiego */** 20-861 Lublin (Leszetyckiego ulica w Lublinie dzielnica Czechów)
Piotr Wó***k Poturzyńska */** 20-861 Lublin (Poturzyńska ulica w Lublinie dzielnica Czechów)
Piotr Wó***k Lipowa 8/11 20-841 Białystok (tutaj to się tak rozpędził że nawet kodu Lublina nie zmienił, Lipowa, Lublin centrum)
Krzysztof Kozioł Poturzyńska 6/14 40-362 Szczecin (Poturzyńska w Szczecinie nie występuje, kod pocztowy z kosmosu)
Smarkacz się rozpędził chyba za bardzo.
-
niebieski79
- Forum Audi 80

- Kolczat
- Forum Audi 80

- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
zlozenie pozwu w prokuraturze kosztuje w granicach 60-70pln, pieniadze zostana zwrocone jako koszta procesu w przypadku wygrania pozwu, jestes pewien ze za 20pln bedziesz inwestowal w polskie sadownictwo 60pln? gdzie jak kazdy dobrze sobie zdaje sprawe, bedzie sie to ciaglo ze dwa lata i malo pewne ze nawet jak wyrok zapadnie to czy gosciu bedzie na tyle wyplacalny aby wszystkim oddac kase? wystarczy ze jest bezrobotny i jestescie w kaczej d***e, dajcie sobie spokoj, poszedl ban i uwazac na drugi raz, a nie dawac sie robic w dziedzibule jak malolaty w podstawowce...
Bez obrazy panowie ale to jest myslenie typowego "polaczka" a co tam niech sovbie oszukuje dalej ludzi ja przez 20zl nie zbiednieje :roll:Kolczat pisze:zlozenie pozwu w prokuraturze kosztuje w granicach 60-70pln, pieniadze zostana zwrocone jako koszta procesu w przypadku wygrania pozwu, jestes pewien ze za 20pln bedziesz inwestowal w polskie sadownictwo 60pln? gdzie jak kazdy dobrze sobie zdaje sprawe, bedzie sie to ciaglo ze dwa lata i malo pewne ze nawet jak wyrok zapadnie to czy gosciu bedzie na tyle wyplacalny aby wszystkim oddac kase? wystarczy ze jest bezrobotny i jestescie w kaczej d***e, dajcie sobie spokoj, poszedl ban i uwazac na drugi raz, a nie dawac sie robic w dziedzibule jak malolaty w podstawowce...
NO WAY :!:
A nie mozna poprostu goscia zglosci na policje jako klub/forum/stowarzyszenie, cokolwiek a oni sie nim juz zajma dalej :?: Kto jest obcykany w temacie i przepisach :?:
- Kolczat
- Forum Audi 80

- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
tez bylem taki hardy na walke dopoki na komisariacie zobaczylem jak bardzo ten kraj jest przesiakniety znieczulica i checia zarobienia na kazdym nawet uczciwym obywatelu ktory chce skierowac sprawe oszustwa do prokuratury, probuj, a na dzien dobry sprawdz portfel
ps: prawda taka ze dopoki nie zmadrzejemy doputy tacy ludzie beda zerowac, z prostego rachunku - bo beda miec na kim... skonczy sie padlina to i sepy wygina... wiem ze to ideologiczne slowa, ale jedyne najlepsze w tym kraju
ps: prawda taka ze dopoki nie zmadrzejemy doputy tacy ludzie beda zerowac, z prostego rachunku - bo beda miec na kim... skonczy sie padlina to i sepy wygina... wiem ze to ideologiczne slowa, ale jedyne najlepsze w tym kraju