[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29
aktualnych foto nie ma, szczerze mówiąc to w obecnym roku kalendarzowym sam jeszcze compi mojej na oczy nie widziałem :mrgreen:KORU pisze::lol: ktoś tu jest zazdrosny
No z B4 mozna niezle czarować o czym moglismy sie już nie raz na forum przekonac. Duo zapodaj jakies aktualne fotki Competition. Istnieje zagrozenie że od Nowego Roku zamkną temat. Tyle Spamu. U Krychy to samo. <ok>
Czekam na swapa. silników to nawet ja mam 2 chociaż handlarzem nie jestem, w szopie 2.2 t mc i 4.2 leżą. Więc w końcu jak u duo ma być taki konkret to niech się pojawią jakieś konkrety. Już b2 z planami co to nieba sięgały było i poszło "do żyda". Jeśli ma być grubo to niech się tak stanie, bo z całym szacunkiem, swego czasu duo miał fajne b4 ale od tego czasu nic ciekawego się nie pojawiło, a historie niestworzone się mnożą.
3mam kciuki za ten samochód!
pozdro!
pozdro!
takie historie to tworzą ludzie, którzy nie mają pojęcia o tym co się dzieje i właśnie sam stworzyłeś kolejną historię na temat sprzedaży B2 Srebrne b2 nadal mam i coś tam w tym temacie się dzieje po trochu do przodu, części dla niej dojeżdżają, a auto samo w sobie w tej chwili czeka w kolejce do blacharzaslugs pisze:Czekam na swapa. silników to nawet ja mam 2 chociaż handlarzem nie jestem, w szopie 2.2 t mc i 4.2 leżą.
Więc w końcu jak u duo ma być taki konkret to niech się pojawią jakieś konkrety. Już b2 z planami co to nieba sięgały było i poszło "do żyda". Jeśli ma być grubo to niech się tak stanie, bo z całym szacunkiem, swego czasu duo miał fajne b4 ale od tego czasu nic ciekawego się nie pojawiło, a historie niestworzone się mnożą.
pozdro!
pokaż mi gdzie pisałem co to się nie robi .. z tego co wiem to pisałem, że póki co zbierają się części i tyle ..trepek pisze:Będzie jak z b2, z wielkiej chmury nawet deszczyk nie spadł. A ile to było słów i stron, że co to się nie robi... A konkretów brak.
poza tym wszystkim chciałbym zauważyć iż ja osobiście z nikim się nie ścigam i na żaden termin nie gonię robię to co lubię i tyle, a ile będę robić auto to moja sprawa, a wy chcecie mi jakieś terminy stawiać ? duo cos tam niby robi ale nic nie zrobił jeszcze .. uwielbiam czytać takie posty od ludzi, którzy nawet mnie nigdy na oczy nie widzieli, a tak doskonale wiedzą co u mnie słychać. Mam w tej chwili kilka aut z ktorymi cos tam sie dzieje, a co i kiedy będzie to moja sprawa ja w żadnych konkursach na czas nie uczestniczę.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
proponuje wszystkim zamowic kalendarz audi80 i nauczyc sie kiedy zaczyna sie wiosna kalendarzowa... pozatym nikt nie mowil o porach tego roku :mrgreen:
Franku Ty tez byles mym wzorem, jezeli Ci to pomoze <ok>
a reszcie zazdosnikow polecam zagladniecie do garazu i zobaczenie czego dokonali z samochodem od pory zapisania sie na tym forum
Franku Ty tez byles mym wzorem, jezeli Ci to pomoze <ok>
a reszcie zazdosnikow polecam zagladniecie do garazu i zobaczenie czego dokonali z samochodem od pory zapisania sie na tym forum
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: